Honzo, SUEZy jsem měl na četě na Mošnově, i když můj chleba to přímo nebyl. Možná bych ještě někde vyškrábl nějakou (analogovou) fotku. Takže jsem zvědavý a těším se.
Pekny den a zaroven PF 2014... Chcel by som sa spytat, ci je este mozne objednat si jednu v3s so skrinovou nastavbou. Mal som od oktobra objednavku na Armada, bohuzial po Vianociach mi nas obchod oznamil, ze sa mu napriek vsetkej snahe nedari s nimi kontaktovat, a preto ich produkty stahuje z ponuky Rad by som ju dal ako vezeny naklad pod Mi-10: http://www.super-hobby.cz/products/Mil-Mi-10.html . Vopred dakujem za info.
Fotky předlohy pro SUEZ. Vylezly tam ještě nějaké věci k začištění. Chybí dodělat blatníky a tři krabice na nářadí co jsou u valníku se k tomu dodají. Navíc je pult do kabiny, kryt kabelů co vychází z kabiny do nástavby a kryt topení. Víceméně je to připraveno k zaformování. Celá nástavba je z jednoho kusu + těch pár dílů. Snažil jsem se to zjednodušit jak to jen šlo. Optimální by byly lepty na mřížky, ale nechci do toho investovat. Vše jen tak sesazené nasucho.
suez pekny.ako bolo spomenutie tie ciary by sa naozaj hodili trocha prepracovat. lepty-chapem ze nechces do tohoto investovat ale tento typ si to zasluzi.spominane zaluzie a aj tie blatniky by bolo z leptov super.v skutocnosti boli z tenkeho plechu.aj ten kryt kablov nad rezervami. bedne-suez mal jednu bednu na naradie na pravej prednej strane.oproti bolo kurenie do kabiny.bedne ktore boli vzadu boli bedne kde boli dalsie kable a myslim ze nemali rovnake rozmery ako ta bedna na naradie ktora mala viko rovne a tie zadne s prelismi.
inak ked si predstavim ake je to male tak . pekne si vystihol tie rozdiely.
ked tak nad tym rozmyslam keby sa dalo tak by som si asi jeden z nostalgie zobral.