To Desertmen: RAAF testovala jediný stroj, dali přednost (oprávněně)Texanu-Wirrawayi. A15-1 byl dodán v barvě silver dope, čili v hliníkovém nástřiku. Kryt motoru, krycí pásnice na křídlech a bačkory podvozku byly v barvě materiálu, čili hliníkové. Tyto části byly vyleštěny do vysokého lesku. POužít žlutou byl bylo možná hezčí, ale bohužel chybné.
AR: tím upřednostněním T-6\Wirrawaye před Magisterem si nejsem moc jistej. Jsou to sice obě cvičný éra, ale naprosto rozdílných parametrů a výkonů. Spíš bych to viděl na porovnávání s Tiger Mothem nebo CA-6 Wacket. Ale přiznávám, že z modelářského hlediska je to nepodstatné
rozestavěno: 1/48 Z-50M, AZ Model 1/48 Z-226B, MS, Eduard
Zeptam se na názor...predstrikat prostor pod stitkem kamuflazni barvou a nalepit z obou stran vymaskovany stitek, nebo model nastrikat a pak az na hotovou barvu dolepovat stitky? Mam docela strach z toho testorackyho lepidla hlavne u zadniho stitku....
Zkousel jsem to natvarovat, ale vraci se to...musel jsem si zaroven davat majzla, abych ho nenatavil...Trosku si to ve finále tvar udrželo, tak uvidim...
Hm ještě nad tím podumám a vyzkouším tu vodu..Jinak jsem teda do toho hrábnul a jak je z fotek zřejmé..vzal jsem tomu špónu Odtokovky chtěly hodně ubrat. Plast je nic moc, místy se jakoby maže Doufám Laďo, že nevadí když to budu dávat sem..pojedu jen pomalu. Mám toho fakt na stole nějak priveľa
V pohode Davide, klidne to sem sazej! Ja tu odtokovku docela podcenil, tez jsem ji seskrabl, ale ne dostatecne, furt ji mam dost velkou...Ty jsi zabral sponu řádně
Laďo budeš si řezat masky na znaky? Jestli ju tak mohl bych poprosit?
Ještě k tomu Estonskýmu Magisteru...Když tak koukám na fotku tak oni měli před zadním sicem ten samej štítek jako vepředu a ta schránka za druhým sedadlem je na opačné straně než na modelu. Myslel jsem že je to otočená fotka, ale není...Akurát mi teda chybí ten druhej štítek