Panove, hlasim konec zamecniku v Cechach! Te zamecky mne dali zabrat, ale zvladnuto! Jen ted premyslim jestli tam dam spoj na hore, aneb bocni, jak na IIIa,(myslim ten plech pred kouzelem), spis tam dam jeste jednu pruzinku...
Já nevím, ale na boky bych jej nedával, neb tam prostě na fotkách vidět není.... A o horním nikdo nic neví, což mi připadá o chloupek lepšejší... S tím plechem to vypadá dost zajímavě. Těším se na pokračování, už jsem si říkal kde se ten Pfalz zasekl
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
Kde zasekl...v zamkech! Dekuji Michale za nazor, kazdopadne ten spoj nekde byt musi, at udelam chybu, neva, ale tuto pripadnou chybu treba taky prokazat... Pokrocujeme dal!
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
Panove! Dekuji za podporu! Snaha je, ale neni duvod se vytachovat, tohle meritko opravdu poskituje neskutocnou plochu pro vesktery modelarske uchilki! Ondrousi, si mne vytacis skoro porad, jelikoz na te Tvoje vytvory skoro vubec nevidim! Ale tedko mam tak trochu problem...sem ve finalove faze strikani a mel by prijit barebni nater, ale...chci udelat podstivy stribrno-sedy Pfalz a az pak dat ho do barevnecho kabatu, je to dulezity, jelikoz nater bude se skladat s autentickich pigmentu, na prid bude pouzita kraplakova lazura, na trup Prusska Modr nastavena belobou...takze prid bude trochu transparentna a barvy podkladu zmeni barevny dojem v celku...PRO TO OTAZKA ohledne klasickecho zbarveni Pfalzu DIII...trup je sedostribrny, ale vetracy otvory, kapotaz a ostatny hlinikovy dily, sou v zakladovem sedozelenem nateru, aneb, vsecko natreno stejne... jelikoz videl sem obe dve verzi zbarveni... Prosim o radu Panove!
Sergeji, pokud máš na mysli "tovární něvěstu", tak všechno v jedné barevné linii. Na fotkách, kdy jsou vidět plechové díly s jiným odstínem, jde většinou o nějaké kutění na letounu. Mimo jiné, jeden z takto zbarvených (rozdílná barva kapot a krytek) je například zrovna letoun, který ač je to D.III, tak má přední plech půlený na boku. A kromě toho v něm má i dodatečná nasávací žebra. Další známé fotky ukazují prototyp D.III a ten má rozdílný odstín plechů a krytek. Ale už tříplošný prototyp s trupem D.III je natřený hezky poctivě jedním nátěrem, tedy včetně kapot a krytek. Takže sériová čistá tovární něvěstinka, byla natřená celá, což ukazuje převážná většina dalších fotek.
Zdenku! Dekuji, to je presne vono! Predpokladal sem, ze tovarni kabatek byl jednobarevny, takze v cajku, puleni plechu za kuzelem sem stejne udelal na hore, tak mne klidne odpraskni! Jinak, tam kde sou sundane plechy, je videt kus materialu pod kapotazi, lakovane platno, teda...podle mecho uvazovani, letouny natirali, ci strikali,(je to uplne jedno!), v celku...sotva se muzu predstavit, ze kazdy dil byl natiran zvlast a po zaschnuti letadlo davali dohromady...takze je tam videt spodni pradilko Ted prijdout obtiski P.S. Pod naterem kapotaze, je pochopitelne nater hlinikovou barvou, mozna to v prubechu stavby trochu poskrabam...
Musim vam rict, ze obtisky od Rodena, to je neskutocne zuzo! Snad nejbrutalnejsy puzle, co sem v zivote videl! Slozit dohromady kriz ze tri dilu, problem neni, ale slozit srozumitelnou vetu z ulomku nanopismenek... Kazdopadne, nejak to povedlo nainstalovat, az prestanou pusobit vodicki - uvidime