Byl jsem tam jen na skok, tak posílám pár postřehů. Dorazil jsem v době oběda a tak na akci moc lidí nebylo. No bohužel tam letos nebylo ani moc modelů, v čem to bylo těžko říct. Možná museli všichni modeláři povinně jít nakupovat dárky
Jako tradičně Čáslavští modeláři v Letňanech byli. Na Magistru tahle squadra chyběla snad pouze třikrát, a to bylo ještě v době, kdy oba kluby se soutěžemi začínaly. Mach Tom píše o úbytku modelů. Mohu tuto skutečnost pouze potvrdit. Bylo málo, ale bylo zase se na co podívat. Díky všem, kteří akci berou jako krásné předvánoční setkání a únik ze spolku pečících a úklídu chtivých manželek.
Přílohy
Naposledy upravil Milan Pospíšil dne 14 pro 2013, 18:46, celkově upraveno 1
KPM Medvědi Stáří, ne podzim života, ale jaro smrti.[img]https://
Moc příjemná akce na ukončení sezony. Velká gratulace a poděkování pořadatelům. Modelů méně, ale nálada jako vždy výborná. Moc si vážím modelu ponorky za výhru. Mazlil jsem se s krabicí a jejím obsahem celou neděli. Zajeli jsme i na zakouřenou Vášovku a dozvěděli se nemilou správu o konci burzy v této restauraci. Určitě se najde jiné místo. Všem do dalšího ročníku hodně energie.