Ujíku, ale za to by mě vyloučili z toho mého klubu tím se si jistej !!!
Dneska jsem foukl další barvy. Ten se teda ve vitrínce neztratí Je tam pár drbek tak budu zítra opravovat a pak lakovat. Ty dva zelené odstíny jsou celkem ok, ale písková je trochen mimo, především na fotce. V reálu to tak hrozný není. Zkusím to ještě poladit nějakým filtrem. Přestříkávat to už nebudu . Je to jenom Thajec a oko si zvykne
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Děkuji, jsem rád, že se líbí. Vlastíku odpor k surfaceru mám taky, ale z jiných důvodů Nicméně musím uznat, že je to věc praktická a někdy nezbytná. K tomu lepení..nemám TV, na internet chodím minimálně a každej večer, když malá lehne, tak tři čtyři hoďky lepím. Hlavně nad tím moc nepřemýšlet...Akorát ten spánkovej deficit je hroznej
fesak to bude... aj ked mne sa viac paci v predvojnovej .. so zltou na kridlach...
KEd som pozeral do krabice tak ma odradilo velke mnozstvo srkabancov na povrchu... u teba tam nevidno nic... mam blby kus alebo si si dal tu namahu a vsetko si to tmelil?
....Some are born to sweet delight, Some are born to endless night......
Jo tak námořník je v plánu taky. Riko, spoustu škrábanců a drbek, které je potřeba vytmelit a přebrousit mám na výliscích i já. Postupně se to snažím odstraňovat během stavby kanárka z Thajska. Bohužel stříbrný povrch je nemilosrdný vůči takovým věcem a na výsledku se projeví každá chybička.
Díky všem pánové Ujíku pokud tě to opravdu motivuje tak jsem jedině rád...Mě zase motivuje, že se vám to líbí..
Dalším krokem byly obtisky. Původem z Aviprintu, nezpůsobily žádné překvapení. Za pomoci Gunze vodiček pohodová aplikace. Jedinou výtku bych měl k tomu džinovi nebo co to je v kosočtverci na trupu...toho jsem vyměnil za stejného pantátu z obtisků ze starého modelu. Vypadá opravdu líp. Další důvod proč starý model neházet do koše, nebo na bazar. Jelikož jsem odstranil jakékoliv znázornění plátna na výškovkách..bylo fakt otřesný..musel jsem použít metodu znázornění neexistujícího detailu. No a když už jsem byl v tom tak mi to nedalo a rozhodl se zvýraznit i porty. Že to nebyl dobrej nápad mi došlo v jednu ráno, když jsem stále nebyl po dvou hodinách hotový No snad to aspoň bude trochu vidět..To ale až zítra.