[url=20933939_10203643802013100_702260371489961673_o.jpg[/url]
Zdeny píše:sobi píše:taky jsem si prosel procesem vyvoje co lepit a v jakem meritku a vyslo mi z toho 1/48 a nove 1/32 (vymlouvam se na slabsi zrak a mam duvod se zbavit upadkoveho meritka). No a tak jsem si udelal radost mym oblibenym Spadem: neni to sice uplne zhava novinka, ale i tak mi dalo dost prace ji sehnat.
http://www.cybermodeler.com/hobby/kits/ ... 2252.shtml
Vzhledem k tomu, že Spad patří i mezi moje oblíbené typy a to zejména Háčka nebo Jéčka od jednotek SOS, musím poznamenat, že mně ten model dost zklamal. Taková "klasická Trumpeta". Dobře sestavitelný a "poněkud" nepřesný model. A to jsem ho viděl jak v krabici, tak postavený. Hlavně ocasní partie nebo překryt kabiny vypadají "divně". Model od Zoukei Mury je zpracováním a přesností "někde jinde", bohužel i cenou. A to vím o čem mluvím, protože jeden se mně jeden podařilo sehnat, překvapivě to vůbec nebylo jednoduché.
Lahita Imrich ´lix´ píše:Škoda, že oba modely nemáš doma a tak nemôžeš nafotiť a porovnať v čom sú tie "ocasní partie nebo překryt kabiny "divně" ".
VojtaH píše:Detailní dota výlisků Kawanishi N1K2-J Shidenkai ve 32 od Hasegawy:
Lahita Imrich ´lix´ píše:Sobi, tak k tejto mašinke by som ti odporučil dokúpiť farbu od Mr.paint MRP-14. Podľa mňa má ta farba ten správny a primeraný "petroleový" nádych, ktorý sa dá odpozorovať na farebných fotkách. A práca s týmito farbami je naozaj skvelá (nie som agent výrobcu, len prezentujem svoj názor).![]()
Ešte si dovolím položiť jednu otázku i keď je trošku mimo témy; aký je rozdiel medzi A1D a H? Nejak som sa nikde nedostal k odpovedi.Vďaka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků