David Baláš píše:Jsme rádi, že se vám u nás líbilo. Hlavně jsme rádi, že to letos v té hospodě pěkně odsýpalo, ne jak loni. Jinak ještě doufám, že si děcka neuhnaly kýlu z těch tašek, které byly úplně napěchované různými časopisy.Už teď se těšíme na další rok.
![]()
Pard píše:Zdravím,
děkuji všem za pochvalné maily.Je to pro mne hnací motor do příštího třicátého ročníku
![]()
Obdivné zprávy na hospodu mě těší a upozorňuji vás , že jste hospodu zdaleka nevyjedli
![]()
.Pán , který si dal 3 obědy nechť se u mě přihlásí , dostane od nás malý bonus
![]()
![]()
Paní,kterou jste nazvali raketou
o té bych řekl , že byla skvělým profesionálem na place
![]()
![]()
ona vlastně celá hospoda , jak mě mnoho lidí řeklo byla oproti loňsku o 200% lepší
Díky všem za super atmosféru a děkuji všem sponzorům
A poslední zpráva z trati
Po úklidu mi tam zbyla jedna brašna na foťák, kdo mi napíše značku a co v ní je , ten ji získá zpět
![]()
![]()
Je u mě a nebo mi může zavolat na telefon 724 971718
JINDRAP píše:Zdar Tygříku. Tak to jsem moc rád že sushi chutnalo. Dával jsem si na něm záležet i přes to, že to byl takový nápad narychlo. Napadlo mi to jako takový vtipný doplněk k té speciálce " Tora, tora, tora" , až v pátek ráno, takže opravdu rychlovka. Ale zase máš jistotu, že je to úplně čerstvé![]()
a žádná zkvašená rýže
Jarda Špaček píše:JINDRAP píše:Zdar Tygříku. Tak to jsem moc rád že sushi chutnalo. Dával jsem si na něm záležet i přes to, že to byl takový nápad narychlo. Napadlo mi to jako takový vtipný doplněk k té speciálce " Tora, tora, tora" , až v pátek ráno, takže opravdu rychlovka. Ale zase máš jistotu, že je to úplně čerstvé![]()
a žádná zkvašená rýže
Jindro zavařil sis... Na Velků noc do PV musíš přivézt megatác těchhle dobrůtek
Renda píše:Stačil ten Jardův stěnolez![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník