Nevím jestli nebudu za vola ...pokud jsem to sem dával tak to prosím smažte ale já to nenašel.... Stavebnice Heller , kola myslím CMK , lepty a kulomet Extratech , ( vše mi poskytl za velmi slušnou cenu Braňo ) figura domorodec Ceasar , osel je z Vánoční charity za 1Kč , doplňky od CMK a figurky Francozů mi poskytl Roman Vaško za což ještě jednou děkuju....barveno acryl Tamyia , pigmenty Agama, AK a Síra... voda je od Deluxe Materials a mněla by být ještě zčeřená pod koly ...:snad se bude trochu líbit , prý podle očitých svědků není až tak špatnej... děkuji...
Přílohy
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Jako očitej svědek můžu říct, že když jsem ho naživo skouknul na Kaden Cupu, tak mi spadla brada Hodně povedenej kousek Jsem rád že ty figurky Francouzů udělaly radost a pomohly oživit model
Lokaji! Ohlašte své paní že přišel Antonio Serutti.! -"Má smutek. Nepřijímá!"
Povedený...na to z jakého je to starého modelu, dobrá práce. Já jsem ten poslední, kdo by mohl kecat do podložek...,ale, tak pěknou podložku by stálo za to olemovat slabou balzou a nalakovat.Schovaly by se okraje písku a vody.Působí to rušivě.