M113 Fitter,od Trumpetýru s konverzní sadou od ModellTransu.Ta obsahuje horní díl korby a jeřáb .Fitter už jsem měl jeden izraelský,postavený od Goffy,tak jsem tenhle chtěl trochu jinak.Po všech běžných úpravách,po schématickém znázornění vnitřku jsem jej oblék do kabátu MERDC .Jeřáb jsem postavil v pracovní poloze,hydraulika a lanko jsou z olověného drátku
Přílohy
Naposledy upravil lenert2 dne 29 lis 2013, 15:18, celkově upraveno 1
No, oni ho opravdu nezavedli do výzbroje, ale výrobce ho poměrně úspěšně exportoval/exportuje (právě pod názvem M579), nabízí různé výložníky a varianty interiéru - a tak ho mají všichni možní čerti, třeba zrovna výše ukázaní Austrálci a novozélandští "kiwi"... (a Kanaďani, Švýcaři, Dánové, IDF, ...) Kdyby tam nebyla ta hvězdička, tak...
Přílohy
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
Necháš ho "sex..álně indiferentního" bez označení a nebo dostane marking těch "kiwi"?
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
Jirko omluva, za pridelani prace....ja jej prave chtel delat US,ale bohuzel jsem nikde nenasel zminku o jejich zarazeni do vyzbroje, tak jsem myslel, ze ty mas nejake podklady....sorry
Honzo,v pohodě,byla to hodinka práce,to mě nezabije ale posílí Já si tu s modely nechci honit ego,spíš to dávám aby měli druzí cestu jak na to a vyvarovali se zbytečných chyb.A tímto také těkuji těm ,kteří tu přispěli k tématu.