Doris, ako tú lodičku postavíš je len na tebe, pochybnosti o tvojich názoroch a postupoch nikto určite nemá a určite si v tomto smere nám všetkým veľkým vzorom. Ale každý kto toto fórum sleduje, vie že to nebude len obyčajná krabička, ak uvidí pod stavbou modelu tvoj fenomenálny nik DORIS.
Děkuji za podporu a milá slova, moc si vážím i Tvých námětů. Vždy mne to nutí přemýšlet o zlepšení práce, byť u některých věcí si stojím za svým. Moje hlavní gro byly papírové plachetnice, tam jsem byla se zkušenostmi a prací už docela daleko a těšila se na dokončení RC i RW, nicméně jejich stavba + veřejná prezentace a potažmo reakce některých lidí mi přinesly i řadu zklamání. Proto jsem se rozhodla věnovat jinému druhu modelaření a vyzkoušet si stavbu plastových modelů modernějších lodí. Ještě to bude vyžadovat spoustu času a práce, než se zdokonalím i v tomto oboru.
Ahoj Doris, z nejakých neprajníkov si hlavu určite NEROB !!! .Lebo modelárstvo je v prvom rade Tvoja záľuba pri ktorej sa dokážeš odreagovať, a o to v prvom rade ide. Okrem toho si v tom NAOZAJ DOBRÁ, ak vôbec v plachetniciach najlepšia /nepoznám lepšieho modelára papierových plachetníc/ tak že ak to niekoho štve, tak sa z toho len teš, lebo na teba v tomto smere ani zďaleka nikto nemá.
Naposledy upravil eduardo dne 24 lis 2013, 23:42, celkově upraveno 8
Děkuji za milá slova, přátelé. Modelaření je pro mne v prvé řadě záliba, ta by měla přinášet potěšení a relaxaci. Zároveň si při stavbě modelů ráda rozšiřuji obzory a vědomosti o skutečných lodích, historii apod. I když jsou pro mne plachetnice srdcovkou, nedokázala jsem je stavět tak, jak bych si přála; tak nějak mám zakotveno úsilí dělat vždy svou práci pořádně, ať už se jedná o moji profesi nebo jen pouhou zálibu. Přiznám se, že před několika měsíci jsem již chtěla s modelařením přestat nadobro, ale nyní mne opět začalo bavit a práci si užívám asi jako kdysi stavbu Victory nebo SoS. U novějších lodí je velká výhoda v tom, že mám k dispozici podrobné a často i přesné informace o předloze, a také změna materiálu je příjemnou inovací v mé práci. Časem se možná k plachetnicím vrátím, ale chce to čas, neboť jen to, co člověk dělá rád, dokáže dělat opravdu dobře. Brzy přinesu fotky z postupu prací na Aidě, ale dnes mám zcela jiné "starosti", protože mi dorazila zásilka s modely bitevních lodí, které budu v dohledné době stavět ve spolupráci s Kpt.Jiřím Maříkem, který mi všechny tyto modely daroval a je pro mne i skvělým učitelem nejen co se týká modelaření, ale především informací o skutečných lodích. Velice mu tímto děkuji , nesmírně si toho vážím a bude mi potěšením tyto projekty zrealizovat.
Doris, dobrá voľba.... čo loď to pojem. Z toho sa už dá čosi urobiť, tak Ti držím palec a ...... všetci netrpezlivo čakáme na Tvoje foto ako s tým bojuješ. Že to dopadne dobre to vieme..... ale tešíme sa už teraz.
Ahoj Milane! Děkuji za komentář a milá slova. Už se moc těším, až se pustím do stavby - určitě ji budu prezentovat i zde, jsou to krásné a kvalitně vyrobené stavebnice, což je pak potěšení sestavovat. Postupně si ke všem seženu doplňky (fotolepty - k Yamatu již jednu sadu mám, soustružené hlavně a dřevěné paluby), které těm modelům hodně přidají na propracovanosti. Skvělý sortiment jsem našla na stránkách Plastic-hobby.com, tímto děkuji Zdeňku Krčmáři za jeho vstřícnost a pomoc s popisem a výběrem vhodných produktů, takže už si jen porovnám jednotlivé sety a stavebnice všech tří modelů, aby vše pasovalo, a půjdu do toho.
Nyní pokračuji s Aidou, je to takový solidní tréning na budoucí projekty, přičemž o "zábavu" je zde postaráno.... Dotáhla jsem přední sekci nástavby s trojici kaskádových balkónů, všude přítomné spáry vyžadovaly dost práce navíc, aby to vypadalo k světu. Jak to bylo původně, je vidět na fotkách:
Některá místa jsou již vytmelená a po srovnání vodním smirkem jsem provedla lokální zástřiky, které se bez problému povedlo udělat i barvou + lakem ze spreje. Až na maskování celkem pohodová práce.
Dnes jsem začala sestavovat záď a střední sekci interiéru lodě, Revell opět nezklamal a předvedl svůj nezaměnitelný rukopis plný nepřesností a neměřítkově hrubých prvků, takže nezbývá, než vše upravovat, tmelit a brousit, aby to aspoň jakžtakž vypadalo. Aida bude můj poslední model od tohoto výrobce, Revell již nikdy kupovat nebudu. Neumí ani auta, to je snad ještě větší tragédie (pokroucené karoserie,díly nelícují, vše hrubé a často fušersky odlité. Spoustu času nyní trávím studiem bitevních lodí z WW2 a jejich kamufláží, zajišťuji si doplňky a paluby, abych v zimě mohla začít se stavbou. To bude oproti Revellu parádička, už se na to těším.
Dokončila jsem obložení palub a celou sestavu vlepila do nástavby. Nyní musím čekat na vytvrdnutí tmelu, zítra vše přebrousím vodním smirkem a provedu zástřiky. Jsem zvědavá, jak sedne horní paluba + čiré díly.
Velice si vážím Tvých slov a děkuji za uznání, Zdeňku. Je to pro mne skvělá motivace dál se snažit práci na modelech zlepšovat. Stavba Aidy pokračuje poměrně pomalu, protože musím čekat na vytvrdnutí tmelu, pak to srovnat smirkem a občas postup zopakovat, neboť spáry a nepřesnosti jsou tam děsné. Nesedí skoro nic, beru to ale s nadhledem a jako přípravu na další modely, byť Tamiya je s přesností a kvalitou dílů úplně jinde a tmelení tam bude mnohem méně.
Na Aidě jsem dotáhla dolní patra zadní nástavby, vše je již srovnané a stříknuté, přesto tam ještě bude třeba pár drobností doladit. Po zvětšení mi fotky často odhalí různé nedostatky, jichž jsem si dříve nevšimla... Teď už jen čekám, co mne překvapí na dalších patrech nástavby....
Ahoj Stando, moc Ti děkuji za pochvalu a milá slova, velice si toho vážím.
Stavba Aidy se pomalu posouvá dál, přibývají další patra a paluby. Spotřeba tmelu je přímo úměrná počtu nalepených dílů.... , ale beru to s nadhledem. Občas i něco pasuje. Nejvíc mne nyní trápí nízké teploty kvůli stříkání, ve sklepě máme jen cca 10-12°C a to je zatraceně málo, barva se neukládá tak dobře. Už jsem se chystala na nástřik Yamata, ale budu muset počkat na lepší podmínky.
Spoje dílů na zádi vycházely dost mimo, po vytmelení a zástřiku je to lepší, přesto ještě musím vyřešit jedno patro, kde je skok skoro 2mm a díly na sebe ani tvarově vůbec nenavazují. Ach jo, kde je ta pověstná německá kvalita....?