nene, půjde vidět jen ten regulátor cockpit při zavřený kabině je v podstatě černá díra, nemá smysl se s tím crcat....dneska bych to chtěl narvat do trupu, pak to blejsknout - uvidíš no...
Oldo mastím teď čtyři Hasegawy (mimojiné) a vím přesně co půjde v intoši vidět. Pro jistotu jsem před stavbou byl podívat na starší modely a jediný co jsem schopen přes kabinu identifikovat jsou sedačka a pásy..knipl...palubka (tak trochu) a zaměřovač. Jo ještě jdou vidět ty lahve..Jinak nic. Takže mě to nechává klidným
Já už prostě na onanie s miliony hejblátek, který nepůjdou vidět, nemám čas..ani chuť.
jak říkáš! co že ses dal na Hawu? já jednu plánuju taky přibrat(společně se starou fixí jedničkou), našel jsem hezký camo na ranou českou devítku v NSV publikaci, ale mám doma ještě další o kterých zvažuju, jestli je nepustím do světa...
No měl jsem doma čtyři kusy...2015 vydají 1/72 Eduardi a nikdo už Hasu chtít nebude. Pořád je to nejlépe stavitelný Spit, i když to chce sem tam něco upravit a prodávat za dvě kila se mi ho nechce. Takže proč si ho neslepit a raději hned všechny, bo po jednom je to o ničem Stejnou cestou musím zlikvidovat těch 17 Swordů co tam na mě přátelsky pomrkává z regálu Naštěstí jsou tam i námořní a průzkumáky, takže k těm se Eduard nikdy nedostane.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
z důvodu technologických pauz u vévodovic kočáru přihazuji eMká jedničku - starý dobrý fix (tedy ne ten tvarově zmršený new tool) inspirovala mne jedna z kamufláží našeho dvorního kreslíře z Whiff klubu, bude to taková krabičková odpočinkovka...