Zdar kolegové. Po delší pauze si na rozcvičku dám další Téčko. Opět stavebnice UM. Doplnil jsem nějaké detaily podle publikace. Už je v serfu a potřebuje hoooodně potmelit
Pěkná práce . Ty odřeniny nejsou šílený , po zaprášení budou tak akorát. Taky mě čeká jedna T-26 od UM . Když dopadne z poloviny tak dobře jako jsou ty Tvoje , tak budu spokojen .
Chlapi díky. Teď asi změníte názor. Bude letní podložka, takže jsem prášení pojal ve velkém. První pocit byl....zase průser, letí do koše. Ráno....seru na to, dodělám ho. Fotky pod jednou lampou, pokusil jsem si s nima pohrát v Gimpu, odstín zelené jsem zhruba trefil. Naleštím kulomety, zasklím reflektor, znova začoudím dělo a maže na podložku.
Hele, já myslím, že dobrý, pokud jsi chtěl znázornit aktuální čerstvé zaprášení. Pokud by to měl být stav po dlouhodobém působení, za sebe bych se asi přimlouval za to, aby byl ten prach byl víc šmouhovatý, jak ho občas něco setře, případně trochu steče vodou. Ale jak říkám - takhle je to dobrý, zvlášť, když si představím, jaký to musí být prcek...