Tak toto je môj 4. model od zvezdy zo serie bojovej techniky v mierke 1:100. Zatiaľ čo modely Pz.3g a Pz.2c vrelo odporúčam a model Pz. 3l zase neodporúčam model 38čky je tak pol na pol. 38čka má oproti už dvom spomínaným a odporúčaným modelom nevýhodu v dosť veľkej detailnosti zvislých plôch(týka sa to hlavne nitov), ktoré z technologického hľadiska výroby modelov v sérii 1:100 (čo možno najmenej dielov) nebolo možne spraviť (veža) alebo sú na modely nevýrazné (korba). Tento fakt by sa dal ešte ospravedlniť a nity hoci veľmi pracne doplniť ale prekážku akú si výrobca pripravil v podobe predného hnacieho kolesa sa asi už len tak nepodarí odstrániť. Je to škoda lebo práve táto časť zhadzuje celý model a odrádza od úprav a konverzií na iné typy (nechceli by ste mať napr. hetzera v 1:100?) Samozrejme ak hráte hru art of tactic alebo na takéto malé časti už nedovidíte tak si nemusíte lámať hlavu lebo ináč je model vcelku pekný a samotná silueta tanku je podla mna jedna z najkrajších z éry škatuľových tankov. Už len doplním že zo stavebnice si môžete urobiť verziu A-C.
Čo sa mňa týka poňal som to oddychovo a až na pár úprav stavba z krabičky.
Naposledy upravil matto dne 25 říj 2013, 11:56, celkově upraveno 1