VojtaH píše:Jako mám ještě jedno foto ze zákulisí s Pavlem Šenkem, ale ten by mě zabil...![]()
Pomůže ochranka na účet klubu??? Pokladník je sice držgrešle, ale do toho by mohl jít

VojtaH píše:Jako mám ještě jedno foto ze zákulisí s Pavlem Šenkem, ale ten by mě zabil...![]()
Randalf píše:Petr & Jiří & Petr - já sice Caddymu říkal, že to je jasná provokace a tak jsme jen čekali, kdo se chytne. A ona past sklapla![]()
![]()
![]()
![]()
Nebo si fuckt někdo myslí, že by se to mohlo myslet vážně?
Petr Štěpaník píše:Randalf píše:Petr & Jiří & Petr - já sice Caddymu říkal, že to je jasná provokace a tak jsme jen čekali, kdo se chytne. A ona past sklapla![]()
![]()
![]()
![]()
Nebo si fuckt někdo myslí, že by se to mohlo myslet vážně?
Hele a to chmatání na modely holejma rukama je součástí té "koláčkové pasti"?
No nic, já už s těma rukavicema nebudu dál trapčit. Eště si někdo bude myslet, že jsem na tom latexu nějak závislej, nebo něco takovýho...
jiří ščučka píše:http://www.modelforum.cz/download/file.php?id=904841
pánové nic osobního ale toto snad k***a nemůžete myslet vážně..... to má bejt křidýlko s cukrovým posypem nebo co?
co si k tomu hodnocení vemete příště? pečený koleno? bejt ten prowler můj už se na klubu můžete fistovat natvrdo protože byste zůstali bez prstů...
a pak se svaze modelářů div že máš na mistráku tři modely v kategorii...
nepřestáváte mně udivovat...
edit:vzhledem ke stavu telefonu toho hodnotitele bych mu do rukou nesvěřil ani kovadlinu...
Ondra Kubeš píše:Já myslel,že to byla veřejná soutěž a ono to bylo jen setkání "zasvěcených" a kamarádu u kafe a buchet s vzájemným osaháváním modelů....Jen tak dále pánové,když se někomu něco nezdá,je potřeba mu vysvětlit,co je to za blba!Navíc si to pak údajně klidně umyjete....Nevím,jak bys chtěl jmenovče "oplachovat" model s pigmentama "nasucho"???
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků