Opravdovým modelářem se stal Martin "Matias" Braun. Gratuluju! Ještě jednou děkuji za náš klub všem účastníkům za návštěvu naší soutěže, jsem rád, podle prvotních ohlasů, že se vám u nás líbilo. Modelů a kvalitních bylo docela mnoho, soutěžních rovných 130, plus ve výstavce 111, plus další v Nostalgia cupu a v koutku věnovaném generálu Škarvadovi. Děkuji taky týmu rozhodčích, odvedli zodpovědně svou práci a neměli to jednoduché.
Vojto, na fotky se těším, sám jsem jich moc nevyfotil.
Dušan Ritz
Všechno, co dobře začíná, obvykle špatně končí. Co začíná špatně, končí ještě hůř. (Murphy)
Díky. Tohle byl zatím nejpovedenější ročník Pohárů, na kterém jsem byl! Potěšitelný byl vzrůstající počet soutěžních modelů (opět, ehm, bez nějakého mého) a taky jejich kvality. A děkuji za neočekávaný salám.
BEZVÝHRADNĚ STOJÍM ZA IZRAELEM
Pracujte pečlivě, nespěchejte, dokonalý vzhled modelu záleží jen na Vás. :)
Zase suprová akcička. Jsem rád, že jsem se mohl zúčastit a i sem tam přiložit pomocnou ruku. Rád jsem potkal staré známe poznal nové Doufám, že se mi příští rok podaří dojet i na pařáček Jinak začínám trénovat na opravdového modeláře bez tréninku nemůžou přijít žádné výsledky - samozřejmostí bude týden před poháry soustředění ve středisku vrcholového sportu
Tiež sa pripájam k názoru, že to bola skvelá akcioška ako v piatok, tak aj samotná sobotná výstava Veľmi rád som spoznal kopu ľudí ktorých poznám s fóra a nikdy som ich vlastne nevidel určite sa dovalíme aj budúci rok, aby bola zastúpená aj Slovenská modelárska obec... A akcia "opravdový modelář" no coment skvelý nápad, dobre som sa bavil ale musím priznať, že som bol aj nervózny Takže o rok sa isto vidíme
Pánové díky za bezvadnou akci a příjemně strávený den. Původně to vypadalo že nepojedu ale nakonec se situace vyjasnila a nelituji že jsem přijel. I když bez brylí,foťáku a podkladů k modelu, které v tom švungu zůstaly doma.Setkání s kamarády,známímy a spoustou fajn lidí i ze Slovenska tomu jen přidalo pohody. Burza se také vyvedla,poprvé se mi povedlo prodat model romskému modeláři !!! Bezva bufet s hezkou a příjemnou obsluhou také 100%. A spousta nádherných modelů mě jen utvrdily že za rok rád (pokud to pujde)přijedu zas.Ještě jednou děkuji a přeji vše nej do dalších ročníků této soutěže. ps.Omluvu všem s kterýmy jsem se nestačil rozloučit. Jaroslav Vrabec
Liberecká výprava hlásí úspěšný dojezd domů po nedělní výletové pasáži v krásném počasí. Super akce od pátečního až do sobotního večera, už mám připravenou cenu na odšpuntování, jen co špunti usnou Pánové díky za fajn víkend a doufám že za rok opět.
Já jsem nadšen. Už jsem odšpuntoval a brzy zřejmě usnu s lahvinkou vínka v ruce. Super akce, bezva lidi a páteční párty neměla chybu . Klucí díky na přes rok doufam opět u vás.
Jako nesoutěžní lepič-pozorovatel- díky za super akci s velkým množstvím parádních kousků. Letos mi to nedalo a pozorně jsem (jako letadýlkář) zkouknul i techniku, která mě dost nadchla Těším se,apoláci, zase za rok- a už na jaře doufám na Beskyd model kitshow!
Petr Schickl, prostý lepič... člen štětečkové galaxie č.50