Kytarový tenký E = 0,3 mm. Vím určitě, občas na ní brnknu. Do trupu je dobrá, větší průměr nevadí, aspoň je v tom šeru vidět. Zastávám názor, že ne vše musí být nutně měřítkové. A dobře se s ní dělá. Nekroutí a nekrčí se, jen je nutno poměrně přesně uštípnout. Triplan vypadá skvěle
To už jsem někde četl "kytarové E"... . Je pravda, že v šeru trupu ta 0,3 asi nevadí. Ono dodržet poměr skutečně nejde vždy a někdy je potřeba detail "vypíchnout" - to si myslím stejně... . Holt na makety je dobré měřítko 1:1, ale lepší 2:1 aby vynikly detaily... . Díky
„Chceme-li vědět, kým jsme, musíme znát svou minulost, znát dobu, v níž žili naši předkové. Snažit se pochopit, jakým výzvám,útlakům i pokušení byli vystaveni.“
atari píše:Triplan, triplan, ja se ptam kde je Fokker :p
Stále spinká v krabičce a čeká. Teď se zatím marně přemlouvám dodělat Ni.28. Jak jednou uklidím stůl, na hodinu se mi nechce kramařit. Už moc nechybí ale vždy se najde něco důležitějšího. Ale je dobrý že nic dalšího jsem nenačal
Videl sem, 28ku mas paradni. Budu mit Fokkera jako dalsi. Ten celocerny Jacosbse s koristnim Clerget motorem a britskou vrtuli. Vezmu to z Academy (Hobby Craft) Sopwith Camelu 1/32. Psal sem do Rodenu jestli poslou sprue E z triplanu kde je Clerget a vrtule ale neodpovedeli.
Tak na Tvou Dr.I se těším. Sám nevím jaký kabátek tomu svému jednou navléknu. Možná se nechám inspirovat. Je problém vybrat tu nejhezčí-nejzajímavější kamo. A to si vybírám jen ze stavebnice. Naštěstí to jsou pozitivní starosti. Co se týká kamufláží tak si pohrávám s kacířskou myšlenkou. Např. D.VI třeba zrovna v Jacobsově zbarvení. To by tady bylo tóčo Plánuješ Spada, Fokkera, tak že bych se pustil do Siemense (tedy po tý 28.) Stále se opakuji- máš to moc pěkný, takový jakoby správně zašlý
Na fotky Re-8 se tesim. Jinak mam uz dva wingnuty. Rolanda a Fokkera DVII OAW + obtisky na sedm svabu. Jeste strihnu par rodenu a pak snad dostanu koule do nich riznout.
Lesteny plech. Asi to jeste mikro-vyteckuju. Tohle bych asi nechal jako podklad pod mikro tecky.