Palino,je to paradne,,a ten motor sa mi lubi,,,len tie kable od starteru mali byt o stupen vyssie,v tej malej casti na starteri ,to je elektromagneticka cievka co vysuva pastorok do zotrvacniku (ten je prave v tej spodnej casti )a pak ho roztoci a nastartuje,,maly detail,,inac fakt pekna praca,,
Přílohy
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
Iwan dík. Jasne volaco tam fuknem aj keď je to v časti kde to všetko rám zakryje. Ale velmi si cením info ohladne motora hlavne co sa tyka kabeláže, lebo to je pre mna spanielska dedina....aj ked zozeniem podklady tak na to kukám ja vyoraná myš.....
Palo,myslím,že to vypadá velice slušně (úprava kol).Moc to tomu prospělo.Na motoru bych trochu zjemnil tu kabeláž.Někde jsem tenhle motor měl nafocenej trochu lépe kdyby jsi chtěl,ale i tak-bude to v pohodě.Pavel
Ďakujem chlapci. Pavle tie kábliky sú trochu hrubšie. Uvedomil som si to až v celkovom kontexte. Nabudúce trochu uberiem na hrúbke...Tie motory mi stále robia problémy. Ja aj mám kopec fotiek ale stále mám problem s takým optickým zjednotením mierky čo je bohužial moja vina.
Znovu malinký krôčik smerom k cielu. Trochu som zapracoval na chladiči, použil som lept Radiator mesh od CTM. Pokúsil som sa namiešať weathering ľahkej hrdze, výsledok posúďte sami.... Musím povedať že pri fotení som mal dnes pomerne zlé svetelné podmienky. Musel som trochu prisvietiť lampou čo má za následok vytiahnutie odtieňa práve tej hrdze... Potom pri nasadzovaní motora som trochu zneistel...skrátka ako som predĺžil šásko o dva cm, tak mi samozrejme chýbali na kardane. Ja dilino, no už som si myslel že som sa nadýchal volákeho airbrush cleaneru.... Káble v motorovej časti nie sú ešte upratané. Na točnicu ešte prirobím hák, len som moc rýchly. Palo.
Dnes som mal opäť volno tak som volačo popatlal. Hral som sa hlavne s prednými a zadnými mudflapmi a konštrukciou ich držania. Použil som na to súčiastky z vrakoviska, teda hlavne tie predné štvrťky. Zadné držiaky lapačov blata som prerobil tie pôvodné zo stavebnice. Na výrobu samotných gúm na lapače som použil materiál z mojich oblubených maxidutiniek. Myslím že to vyzerá lepšie... Potom som poriešil battery boxy. Ako darca poslúžilo opäť vrakovisko (konkrétne Mack American oil). Ako kryty na ne som použil opäť leptíky. možno pôjdu do farby podvozku a trochu ich prebehnem na povrchu šmirglom... ešte neviem. Taktiež som zaslepil dierky do ktorých sa dáva zadná rampa so svetlami a mudflapmi. Zdá sa mi trošku ďaleko od zadných kolies (dík za upozornenie Ma11tko). Podarilo sa mi nalepiť dekál loga KW trochu nakrivo - na pravom lapači. Furt sa volakde ponáhlam..... ale zatial ma to baví. Palo
Pali je to fajn len ak este nemas tie predne napevno tak ich skus posunut dopredu...podla mna su dost tesno pri kolesach a tak by mozno za jazdy sem tam aj tie blatniky odierali kolesa..ale neviem je to len moj nazor, inak je to parada...
Už nelepim....už sa len kochám a nechapem čo všetko sa da stvoriť
Palo dobrý .Jen se mi trochu nepozdává to zakončení rámu.Nikdy jsem takhle otevřenej podélník z hora neviděl.Pokud to ještě není komplet tak beru zpět.Jo a ještě ty zástěrky mohly bejt kousek blíž ke kolům a taky majinko vejš.Pavel
Pavle dík. Tie zasterky boli povodne este dalej dozadu. Mozno tam este vidiet tie záslepky...Myslím že rozrezať a pridvihnuť to problem nebude nakolko to je len nasunute na holý rám. Čo sa týka zakončenia rámu uvažujem to prekryť nejako plechom od ctm. Takym ako sú kryty na tých boxoch.... popripade to ešte postudujem.
Pali ,k tomu kardanu,,,spomenul som si na ten lone star wrecker,tam som tiez predlzil sasi a kardan sa nejak skratil ,,,ale stacil len potrebny gulaty profil a bolo vyriesene ,,,, ,,ides pekne,,paci sa mi to ,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.