Fotky, to je klasická slabina Tyhle tmavý letadla se mi prostě blbě fotí. Dneska jsem to zkoušel přefotit na různý vyvážení bílé a výsledek je stejnej. Prostě je ta fotka do modra pořád. Až budu fotit toho druhýho, tak snad nafotím pořádně i tohohle.
Michal, paradny Corsair. Povrch je absolutne perfektny.
Ja mam teraz na stole Hellcata 1/72 od Academky a budem sa snazit ho urobit aspon tak, ako mas ty toto.
Skus urobit fotky na ciernom pozadi.
Urob nieco s tou vrtulou, podla prvej fotky ti neskutocne lezie von z motora.
Dík pánové. Povrch není perfektní, lezou z něj dekály, ale už jsem se s tím nějak smířil. Co se týče vrtule, zřejmě ještě nebyla nalepená, i když je taky možný že to udělal ten motor od Airesu a kouká celej moc ven. Toho jsem se třeba nějak vůbec nevšiml. Jo a fotky na tmavým pozadí zkusím. Nafotím pak oba corsairy najednou. Už se snažím finišovat. Teď když na to koukám, tak se ta první fotka zatoulala z nějakýho jinýho focení. Ještě tam není ani kabina a anténa.
To Michael: mas manualni vyvyzovani bile? Jestli ano, zkus pri vyvazovani pred model strcit neutralne sedy nebo bily papir - uz pri definitivnim osvetleni.
Pekný model, jedna z mojich srdcových záležitostí, snáď sa raz dopracujem k dokončeniu jedného z mnohých tiež. Je to 72ka alebo 48čka ? Krásne olietanie, nič prehnané, decentná prácička, gratulujem !
Tenhle Corsair se mi moc líbí, hezky odhadnutý je i ten lesk povrchu, přesně podle mýho gusta. Pokud jde o odstín barvy, tak upřímně řečeno, já to míchám od oka podle vzorníku FS. Stejně tak každý výrobce udělá trochu jiný odstín, na fotkách z WW2 toho taky moc nepoznáte, když uděláte zašpinění, zesvětlení, filtry, tak dostanete úplně jinou barvu než původní .... Já nevím, podle mě tenhle odstín vypadá reálně, tak ho tak beru Barva by ale neměla zase být "ulítnutá", to ne....