Tak to naozaj netuším. Mám len toto foto, kde ako-tak vidno rýchlošrouby aj so značením. Keď tak pozerám, čiastočne máš asi pravdu, kolmo sú asi značené zvislé rady, ale horizontálne mám asi v poriadku. Idem ich opraviť...(teda tie zvislé)
Opravené a doplnené detaily. To čudné zariadenie pred pilotom, priznávam, netuším načo slúžilo(žeby nejaká kamera?) a ani neviem, či som ho nakreslil správne. Nemám lepšie foto.
Ano, potvrdzujem, je to fotoguľomet. Teda to, čo trčí nad kabínou. Ale čo je to čudo, čo je tam, kde má byť zameriavač, tak to netuším. Možno je to len hodená kožená aktovka, alebo kryt, chrániaci optiku zameriavača, alebo... Zdesko, dík za výkres, mám ho tiež od Pavla- asi jediný použiteľný na tento typ.
Peto, ze by logika, ohladne tych rychlosrobov, zafungovala ...inak i ta fotka , co si sem zavesil, to viac menej potvrdzuje! Uz sa tesim na lesky a tienovanie na tej kresbe!
Hm...tešiť sa môžeš, ale je to všetko v prdeli Digitálny satan si užíval v noci s mojim vektorovým súborom C-11ky. Ten sa mi dnes ráno už nedal otvoriť(chyba pri čítaní súboru). Takže môžem začať znova. Je to ako keby Ti vnučik vylial horúce kakao na rozmaľovaný výkres, alebo keď sa vyleje rozpúšťadlové lepidlo na rozrobený model. No nič. Opakovanie je matkou múdrosti