Rád by som poprosil kolegov o radu. Aj keď medernu nestaviam (zatiaľ), dobrý kamarát ma poprosil ,či by som mu nepostavil slovenske BVP-2 kým sa vráti domov z misie a to je prosba,ktorá sa neodmieta. Dal mi na to túto stavebnicu
Chcel by som mu k tomu dokúpiť ešte lepty od Eduarda a lauf od RB. Ale aby som prešiel k meritu veci, rád by som poprosil v tejto oblasti zbehlejších kolegov o radu
1. Aké základné úpravy treba na stavebnici o Revellu urobiť,aby zodpovedala slovenskému BVP-2, netreba úplne najmenšie detaily, ale veci čo hneď udrú do očí (niekde som čítal, že treba odstrániť dodatočné pancierovanie veže a podobne...)
2. Či niekto nemá nejaké zvyšné dekály so slovenským označením (odkúpim, vymením...), prípadne z akého setu ich je možné získať
3. Nejaké zaujímavé foto (najlepšie viacfarebnú kamo - ak taká vôbec je či bola), chcel by som totiž stavať podľa foto a tú následne nalepiť na podstavec
Všetkým vopred ďakujem za pomoc a dúfam, že som nevytvoril nejakú duplicitnú tému,ale hladal som a nenašiel....