Áno mám chceš jedny??? Vlastne ešte som to nekontroloval či sú kompletne dve sady ak by boli môžem ti ich poslať. Inak ďakujem slová chváli vždy potešia
Ahoj vypadá to čím dál lépe muchomůrky super nápad jen mi přijdou trochu větší , možná to dělá fotka v každým případě to oživuje , už se těším na výsledek bude to bomba...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Díky moc. Od teba chvála vždy poteší . Čo sa týka muchotrávok tak sú možno trocha väčšie ako by mali byť, ale menšie sa mi nedarilo vyrobiť. No a nápad som odkukal od od Tomáša Smetany on ich použil u Schwimmwagene tak som trocha kopčíl
,,Kopirajt ,, je v pořádku , dobré nápady máme za POVINNOST šířit... chci se zeptat jsem nepozorný pozorovatel a tudíš mi uniklo jedno Datel Bude ?????
Přílohy
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Nuny: odpoveďou nech ti je Fachnamov koment . Takže nie nebude a a neboj nezastrelili ho nemci.... Zdekoval sa hneď po tom čo žala páliť tá stará rajda
možno to máš v pláne ale určite by som v okolí stromov porozsýpal lístie(ak ide o listnaté stromy) alebo narezaný hnedý mach ako imitáciu opadaného ihličia(ak ihličnaté). pár polámaných konárov by tiež mohlo diorámu oživiť. tiež by som zvíraznil kontrasty na figurkách. inak velice pekné.
V pláne som to nemal ale nieje to zlí nápad Čo sa týka figuriek robiť s nimi už nič nebudem som s nimi v celku spokojný tento stav sa mi páči takže tak (tieňovanie tam je len úplne jemnulinké + matný lak čo to trocha viac rozbije jednoliatosť uniformi toto sa mi osvedčilo a s výsledkom som spokojný) . Ak by som to dokázal ako doktor tak to by bolo o niečom inom, žial to zatial nedám ani nemám chuť kaziť nepodarkami svoje diorámky... Možno raz....
Takže pokračujem.... Sd.250 pripravená na surf.... Stroj bude znázorňovať poruchu motore preto som musel trocha vylepšiť motor... No a na podstavec ešte pridám opadané ihličie ako mi radil Matto bude to vyzerať určite lepšie