Minuly rok som tam mal robotov, ale bol som jediny "ostatni", tak som ich tam nechal vystavenych nesutazne. Nejak zasadne mi to nevadilo. Tento rok zial nemam dokonceneho ziadneho robota, tak neviem pomoct s vytvorenim kategorie...
Tak tu máme zopár noviniek; už máme oficiálne potvrdenú účasť prvého predajcu: Avax models (Rosťa Axmann) http://www.avax-models.cz ,
Medzi mimoriadne ceny nám pribudla ďalšia a tou je: Sharp Best of Show - firma Sharp centrum Ostrava vyhlasuje cenu Best of Show, ocenený model vyberá a cenu predává Miloš Völkl
logo.gif (2.47 KiB) Zobrazeno 4766 krát
No a do tretice si dovolím oznámiť, že elektronické prihlasovanie by malo začať fungovať (snáď nebudú obj. príčiny ) do konca týždňa.
Tak, hlásim príchod do do rodnej krajiny a môžem už odpovedať na ďalšie otázky aj ja. Musím opraviť Imriška, prvý predajca prihlásený na Memoriál bola firma Artol, ale to je len nepodstatná maličkosť kto bol prvý .Už nám čas rýchlo napreduje, dokončujte modely a na budúci týždeň dovidenia. Tešíme sa na Vás všetkých .
Servus kolegovia. Mám potešujúcu správu a to, že sa k predajcom pripojí aj firma Aeroteam niektorým známejšia pod starým názvom Propagteam. Tak kto potrebuje dekálový papier, či niečo iné z ich ponuky, nech sa páči k nám do Martina na budúci týždeň.
KPM Čaňa hlási svoju účasť v počte 2 členov. Tešíme sa na súťaž, predajcov ale hlavne na dlhoročných priateľov a pokec s nimi. Samozrejme, že prídeme na 2 dni, veď najplodnejšie debaty sú pri polnočných plackách.Takže rátajte s nami. Stano
Pomaly ale isto sa začalo aj premiérovo prihlasovanie na http://www.modelarea.sk. Ak budete mať niekto problémy tak mi napíšte SZ, alebo pošlite mail na krsko65@gmail.com Jano Krško
Tak, veru ak, čas letí a už nám nezostáva ani týždeň. Len dopním pár info. Medzi predajcami bude aj pán Miroslav Giecy z KG Kans (Trumpeter, Hobby Boss).
Stalo sa už dobrý a zavedeným zvykom, že po ukončení Memoriálu W/O P.Pukančíka Vás pozývame na MESSIMO do Jasenskej doliny, na zaujímavé a hodnotné debaty o našom koníčku, či iných témach ako obyčajne pri ovčom syre, žinčici, dobrom jedle a hojnosti rôznych sudových a fľaškových nápojov. V poplatku 25€ je zahrnuté : 1, olovrant 2, večera 3,polnočné placky 4,ranajky 5,komplet občerstvenie (soberánová smršt , budvar , pre abstinentov nealko , ovči syr , tlačenka atď. 6, ubytovanie
Tešíme sa na Vás.
Heslo nasledujúceho týždňa znie; "Kto zaváha, bude ľutovať."
Snáď som na nič dôležité nezabudol. Imrich P.S. zajtra spíšem súhrnne všetky dôležité informácie. Ale ak treba, kontaktujte ma podľa potreby buď cez mail, SZ, prípadne telefonicky 00421905/542 962
Naposledy upravil Lahita Imrich dne 08 zář 2013, 20:36, celkově upraveno 1