Já to tak dělám, ale zelenou To je fuk, jen barvu hodně nařeď a ještě než úplně uschne to použij.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
No jasné viem ako na to už som stím viac krát robil.... Len som myslel či niekto nemá niečo lepšie ako obväz Ale asi ostanem u starej klasiky obväz a ide sa na to
Ja viem.... Je to hodne ale daako sa mi to takto podarilo prešiel som hranicu (už som v polovici takže je ich už dosť) no a takto to dopadlo... Na druhú stranu videl som krááásne premakané sWS-ko od daakého poliaka a bolo aj v modelári a ten bol dotlčený viac Ale áno beriem prehnal som to nemôže byť každý model tak akurát niekedy sa treba aj utrhnúť z reťaze
Adi3 dlhšie som tu nebol, ale nesklamal si ma máš dobré nápady na diorámy. Neveril by som, že pár veľkých kmeňov bude pôsobiť ako okraj starého lesa (aspoň z môjho pohľadu). Takže ak ti o to išlo podľa mňa sa ti to podarilo . A k modelom, pekný výber. Zašpinenie sa mi páči, síce s tými odreninami si to trošku prehnal, ale celkový dojem to nekazí.