Koukám na web Světa křídel,kde už je kniha v nabídce a jmenuje se nakonec Křídlo, klapky, hřeben! a navíc je u ní psáno,že po ní bude následovat další kniha na toto téma s názvem Třiadvacítky,takže se je zase nač těšit...
vladstepanek píše:Tak jsem si zakoupil dekály z předchozích příspěvků, ale zarazilo mě, že jsou tam jen bokorysy kamufláží! Což je hlavně u čs. mašin problém. Nepočítá se s vydáním (kdekoli) kompletních kamufláží?
M.Havelka píše:Lidi, dva dotazy...
Nemá někdo fotku plně podvěšeného Čerta?
A druhý, dělící čára mezi bílou a červenou výsečí čs. znaku na křídlech by měla být rovnoběžná s osou trupu, ale při jakém úhlu šípu křídla????
Taková fotka neexistuje, protože nebyl nikdy podvěšen. Psal jsem o tom v Modeláři.M.Havelka píše:Nemá někdo fotku plně podvěšeného Čerta?
Stačí si projít jen toto téma, pár stránek zpět...M.Havelka píše:A druhý, dělící čára mezi bílou a červenou výsečí čs. znaku na křídlech by měla být rovnoběžná s osou trupu, ale při jakém úhlu šípu křídla????
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků