Srdečně Vám všem děkuji za ohlasy, přátelé, těší mne, že se Vám můj nápad s polepem textiliemi líbí. Dnes jsem vlepila skla a upravila strop + zadní "C" sloupky v kabině. Skla i další díly lepím bodově sekundovým lepidlem, které nanáším ve velmi malých dávkách pomocí "voskového" papírku - to je ten, který mi zůstane z rubu fólií. Mám s ním velmi dobré zkušenosti s ohledem na přesnost i čistotu při dávkování lepidla. Strop včetně obložení zadních sloupků jsem zhotovila z 0,8mm silného kartonu, bylo nutné udělat velmi přesné šablony, což je docela piplačka, ale vyplatí se to. Hotové díly jsem polepila světle šedou textilií a okraje jemně přetáhla herkulesem proti chlupatění a nežádoucím smítkům z kartonu. Textilii jsem lepila na již vytvarované díly. Ještě by to chtělo doplnit stínítka a nějaké stropní světlo, ale nepovedlo se mi zatím dohledat vhodnou fotku stropu ve skutečném Subarku.
Stevko: Děkuji moc , to je vončo, pomůže mi to! Když na to nyní koukám, mám ten strop dost zjednodušený , nicméně stínítka a lampičku mezi ně mohu doplnit podle předlohy. Ještě na tom zapracuji.
nemáš zač googlil som len BRZ, ale podla mna 86ka to ma take iste...si tie fotky stiahni a kusok uprav v nejakom grafickom programe lebo su dost tmave ...jj dost hrube časti ma ten tapacir okolo bočnych okien + ten vystupok na strope medzi tienidlami
úžasné dni naplnené inšpiráciou a chuťou do stavby
Díky za tip na ty samolepící tkaniny už je mám rezervovaný, jen teda jsem se skoro uklik a dal do košíku "nelepivé", které jsou také k dispozici a myslím si, že právě ty jsou na poutací pásy nejlepší. Jinak teda ten tapec na střeše je moc povedenej, je radost na to koukat, máš to pěkně čisté a přesné, ale nemůžu se zbavit pocitu, že je to skoro zbytečná námaha když to tolik vidět nebude. Já třeba u podvozků kde je jen reliéf motoru a náprav naprosto prdim na nějaké větší malování a detailování.....,stejně se na podvozky nikdo nedívá......nevěřil jsem tomuto heslu dlouho, ale je to pravda.
Moc hezké pokoušel jsem se u modelu Mercury o stropy z barvených papírových kapesníčků. Vypadalo to, ale nestálo to za tu práci a není to téměř vůbec vidět Ale jinak Tvoje nápady kbouk dolů, paráda!!!
ahoj doris, s tymito autami robim (subaru), tak kludne mozem poradit ak si potrebovala alebo nieco nafotit. Ak si chcela origo otien subaru, tak ten je bledsi. V podstate je to klasicka WRX modra. inak postup tak ako aj na tvojich lodiach je s takymto BRZtkom som jazdil a mozem povedat, ze je s tym neskutocna sranda kedze je to zadohrab. Z miesto to ide hned do hodin a az neskutocne poslucha a reaguje na podnety vodica
vlastne ponuka s pomocou podkladov na Subaru plati pre vsetkych