Nevím jak jsi daleko s tou Tatrou 805, ale máš tam špatně nalepená kola. T 805 má portálové nápravy, což znamená že že osa nápravy NENÍ ve středu kola. Jaksi na to v návodu zapomněli. Správně je osa v horní části disku.
Trochu jsem na tohle téma zapomněl a mezitím jsem dodělal ještě jiné modely, které sem patří. Jen pro představu: Land Rover Defender A ČR KFOR Praga V3S ČSLA
Přílohy
Naposledy upravil Jan Pavlik dne 22 srp 2013, 18:11, celkově upraveno 1
Začal jsem novou sérii. Firma S Model mi vydala model BVP 1, ten již mám v základním provedení postaven ze stavebnice ACE, tak tyto nové modely využiji na konverze strojů sloužících v ČSLA a A ČR. Podklady čerpám z internetu a v mezích mých možností a schopností se pokusím konverzovat modely podle nich.
Začal jsem konverzí na OT 90 Věž je upravena z modelu BRDM 2 od S Model, doplněna vyprošťovací kláda a malá Luna. Lepty ze stavebnice sedí a stavba bez problémů. Zhotovena deska pod věží dle článku v časopise Modelář.
Přílohy
Naposledy upravil Jan Pavlik dne 01 zář 2013, 08:46, celkově upraveno 1
Dalším kouskem bude BRDM 2 rch - konverze klasické BRDM 2 od S Model. Stavba vpohodě. Upravená věž, korba a chybí dodělat koš na zadek a zaplachtované zařízení na vystřelování praporků. Kamufláž bude A ČR z Iráku.
Přílohy
Naposledy upravil Jan Pavlik dne 09 říj 2013, 16:20, celkově upraveno 1
kombinace spodku S Model a vršek ACE. Jde to skloubit, jen trochu vepředu vypodložit destičkou. Ještě je na tom dost práce, začistit, detaily, raketu na věž,kovovou hlaveň atd. Kamufláž bude ČSLA s raketou na věži.