Takže podstavec som dokončil. Mach som utlmil ako ste mi radilil a vyzerá to lepšie + som na čistinku pridal kríčky aby to nebolo ploché. Upozorňujem, že fotka celkom skresluje aj keď som ju upravoval, ale je to len tak na rýchlo
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Podle mě nejsou úplně stejní, ale je to špatně vidět. Ale myslel jsem že budou utíkat před letadlem do lesa. Asi se změnil plán.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Nganasan: nie sú identické... ti dvaja vedla seba stojaci medzi stormi sú vyzbrojený rôzne jeden má Mg 42 a druhý Kar 98. Aby to človek pochopil tak tam k tomu chýbajú ešte nábojnice A plán je stále nezmenený ODPOR Fík: plán sa nezmenil od začiatku som to chcel tak spraviť, že sa lietadlu postavia na odpor nech je to dramatickejšie... a potom by sa až stiahli niečo ako pokúsiť sa ho zahnať a keď to nevijde tak utekať
Samozrejme počet figuriek sa dá zmeniť toto je len prvotný návrh zajtra si k tomu sadnem znova a niečo možno pomením čo sa už aj stalo a vypustil som 4 figurky a teraz to vyzerá lepšie. Zajtra hodím fotky
Tak už jsem ten říspěvek, kde jsi popisoval myšlenku dioramy našel, předtím mi nějak unikl. Ty figurky jsou hodně podobný ale když jsi to napsal, tak vidím, že nejsou identický. Stejně bych je ale nedával hned vedle sebe. Jinak se mi to líbí.
Som rád, že sa ti to v celku páči Ich miesta som trocha pozmenil teraz je to viac také akčné a pointa je jasnejšia.... Po obede prihodím fotky novej kompozície
uf, take množstvo by sa mi nechcelo maľovať ale zase na druhej strane pôsobi to vcelku akčne. každopádne zaujímavý nápad s tými stromami. taktiež sa mi páči to rozdelenie diorámi na vyvýšený zadok s figurkami a predok s haklami. držím palce.
Takže kompozíciu figuriek som upravil a zredukoval s 15 na 11 a myslím, že to celému prospelo za čo Vám ďakujem
Jedna malá zmena sa ešte udiala ale to som už nechcel nanovo fotiť jedná sa o figurku úplne vzadu v lavo zamenil som ho za čupiaceho strelca tú figurku čo tam je som posunul za druhý kmeň zlava. Aby to nebolo také jednotvárne :)
Moc se mi to líbí - mám rád, když se v diorámě něco děje, resp. když je to takový ten "tušený děj" (letadlo, předpokládám, neuvidíme... ).
Co mi ale vrtá hlavou, jsou ty muchomůrky, čiže muchotrávky - to myslíš vážně nebo to je jen tak fór v době stavby? Jsou velké jak kopačák a působí tam strašně kýčovitě. Už by to chtělo jenom srnku u krmelce, pár zajíčků a na kmeni stromu třeba datla...
Čo ja viem... tie muchotrávky som tam chcel ako zaujímavosť niečo také čo pôsobí na človeka neutrálne a zároveň zmierňuje celkový dojem vojny a deštrukcie. No a velkošť čo ja viem až tak velké mi neprídu