Takže ďalší progres.... Sd.251 má nastriekanú kamo je len dvojfarebná... do hnedej pridám ešte botky žltej mám v pláne taky chabý ambusch no a Sd.11 bude nakoniec iba celožltý.... kvôli vačšiemu kontrastu medzi modelmi a diorámou. Dioráma má už základ bude to taká čistinka na kraji borovicového lesa niekde na západe kde ich pradla stíhačka takže všetci mažú do lesa
Koukám ngasane že jedeme momentálně stejný projekt. Taky jsem nakonec kovovou hlaveň nechal jinam, jednak je subtilnější a pak mě lákalo to děrování na kornoutu. Vozík jsem zavřel, protože byly schránky brutálně spropadané, podobně jako víko. Využil jsem možnost vykrájet tu blánu z podvozku a udělat ho jak má být jen s tyčema, Každopádně kvituju myšlenku od MACO, která umožní to slepit rovně a pak dořešit.
Koukám, že jsi odvrtal i to perforování ústí hlavně. Pěkná práce! Podvozek jsem moc neřeši, bude to pidělaný na podložce. Jinak to budu děat ve střelecký pozici, resp v přípravě pro střeleckou pozici.
Já taky uvažuju, že si ho koupím. Tak je dobře, že ho taky stavíte, aspoň vidím, že ta stavebnice vypadá fakt pěkně. Navíc jste kluci šikovní, takže z toho určitě budete mít pěkný modely.
Přihazuju stroje z lakovny. 1 x Revell a 1 x Revell + CMK set. Ta 9 tuna je základ Revell a vrch CMK. Ma tom rezinu předělávám snad vše. Zahrádka v leptu byl nemodelově placatá. Na rezinu je to samá díra - vidno u ohrádky. A spousta další dobotiny, co tam nejní od výrobce. Má představa je tandem se 150. A druhé vozidlo jde samo od ruky. jen varuju všechny, kdo to sochají, že náprava kol je široká a kola jsou tedy vytrčená moc do strany. Na fotce je vidět jak oproti nové tyči. A taky nová kola. ve stavebnici jsou naprosto mimo. Tenhle stroj potáhne Revelí 8,8cm flak. (Už taky v lakovně )