Nemel byste prosim nekdo fotku praveho kridla MiG-21MF 7709, ktery letal zacatkem 90. let u Display Teamu a zahynul na nem v srpnu 92 pri nacviku displaye pplk. Moutvicka? Z fotek co mam se mi snad podarilo zrekonstruovat podobu leveho kridla, ale fotku z prave strany, kde by bylo kridlo videt aspon trosku, mam jen jednu a nejsem si uplne jisty podobou.
Ono Martine zatim neni moc co fotit, ještě furt se vrtám v plastu. Ale aspoň slovně, mám předělanou SOP, směrové kormidlo, VOP, tvar hlavních podvozkových šachet v křídlech, nové vřeteno na spodek trupu a onýtováno.
Křídla taky musí být jiná. Třeba už jenom spodek trupu (který je součástí spodní části křídel) je hodně odlišný. A jsou tam i další odlišnosti, například že PFM má pod každým křídlem jenom jeden závěsník.
Ani ne, mne osobně je to celkem jedno, předělávku vidím na tak 20 minut a není co dělat. To bych edošům "odpustil". Spíš mi trochu vadí jiná, věc, že zase zdědí ty nejnovější nádrže, které jsem viděl snad jen na nejmladších MF, možná na bisech.
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909
O PFM bolo to v infe Eduard 1/2013: "...k dalšímu projektu, kterým je MiG-21PFM v 1/48. Tento model navazuje na předchozí vydané verze Jednadvacítky, ovšem tentokrát se zapracovanými rozsáhlými změnami. Ty se koncentrují do draku letounu. Model má nové jak křídlo, tak i trup, včetně pro druhou generaci MiGu-21 charakteristického hrbatého hřbetu trupu. Nové jsou i vnitřní detaily cockpitu s novou palubní deskou a řada externích součástek, jako kanónové pouzdro GP-9 nebo zdvojený závěsník Monzun pro 2x2 rakety R-3S, používaný východoněmeckým a polským letectvem. "