Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Galerie letadel
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

AH-1G Cobra, AZ model 1/72 autor Jaromír Senft

Aircraft gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

AH-1G Cobra, AZ model 1/72 autor Jaromír Senft

Příspěvekod Pojistovak » 16 črc 2013, 22:40

Poprosili mně, abych tady vloži fotky narychlo postavené Cobry do Petrovy firemní vitrínky.
Takže tak činím a přidávám již třetí postavenou Cobru zde, tentokráte poprvé jinak, než tmavě modrou.
Přílohy
100_0100.jpg
100_0097.jpg
100_0093.jpg
100_0092.jpg
100_0082.jpg
100_0072.jpg
100_0104.jpg
Byla to těžká pohoda.-)
Pojistovak

• Odpovědět s citací

Re: AH-1G Cobra, AZ model 1/72 autor Jaromír Senft

Příspěvekod Honza Kopecký » 17 črc 2013, 04:17

Nevim no... já bych si takovouhle reklamu radši odpustil... chyb tam je jak máku...
KOPECKY SCALE MODELS FB
KopeckyScaleModels
Honza Kopecký

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr AZ » 17 črc 2013, 08:12

Honza Kopecký píše:Nevim no... já bych si takovouhle reklamu radši odpustil... chyb tam je jak máku...

Ježíš marjá :grin: :grin: :grin: , to je zas příspěvek. Tohle není reklama ,ale ukázka jak se dá model opravdu pro radost za dva dny postavit :shock: .
Jeden den se model polepil,druhý den se to "fouklo" a jde to úplně bez problémů. Když máte tolik výhrad, zkuzte to za ty dva dny jen tak pro pobavení také postavit a hoďte to sem,uvidíme.
A jestli znáte Míru Senfta, tak moc dobře víte ,že postavit soutěžák a vyhrát s ním Telford pro něj není problém.Tohle je jen tak pro radost postavit si pěkný dobrý model do vitrínky.
A o tom to hobby je, podavit se ,žádná povinnost nebo stresová práce,ale je vidět ,že takovýchto modelářů ,co to berou jako "totální" nasazení je dost :bad: .Ach,jo...
Petr AZ Muzikant
věk:46let
majitel Kovozávody Prostějov,AZmodel, Admiral
http://www.azmodel.cz
http://www.kovozavody.cz
Modelařím od 6 let.
Dětský sen vyrábět sám sobě modely se mi splnil
Petr AZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod CARLOS CHECA » 17 črc 2013, 08:21

Přesně jak psal Patrik nahoře! Model do vitrýnky, kusoffka na pohodu , žádná chrochtárna to neni , ale pěkná krabička :celeb: a jedeme dál
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o M:-) !!!!!
Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji [-o<
CARLOS CHECA

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nominale » 17 črc 2013, 08:35

No tak mám za sebou teprve dva postavené modely, takže nemůžu soudit. Ale postavená Cobřička se mi líbí (plus pěkná předloha). Zbylé dvě postavené v tmavě modré španělské kamufláži také vypadají k světu. Dokonce tak moc, že si jí taky ;-I pořídím :-D. ;-I
nominale

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hančár Ladislav » 17 črc 2013, 09:12

Myslel som si,ze sa do tychto debat nikdy nezapojim,proste ,ze neklesnem tak hlboko,aby som sa musel zepajat a pisat nieco.
Ale uz zacinam mat toho plne zuby,teda tych fundovanych a "objektivnych" posudzovani modelov AZ a MPM.
Neviem k comu je dobra tato vojna,ale budis,ja ju nebojujem a dufam ,ze nikdy bojovat nebudem.
Cobru od AZ nemam ,je mimo oblast mojho zaujmu a urcite ju nebudem mat ani od MPM.Takze nebudem posudzovat rozdiely v kvalite alebo zhode.Vobec ma to nezaujima.
Co ma vsak zaujima,je pristup k hodnoteniu stavieb a modelov v galerii od AZ a MPM.

Honza Kopecký píše:Nevim no... já bych si takovouhle reklamu radši odpustil... chyb tam je jak máku...

a preco si nic nenapisal Honzo k tomuto :
viewtopic.php?f=6&t=77100

Podobnost ciste nahodna ? Postavil Mr. Senft,odfotil MUDR.Aj keby to staval neviem kto a fotil Obama,ten Meteor je shit,totalny.Staval som od MPM F-4-ku,ale ich trup je tvarovo,rozmerovo a detailami tak zvrzany,ze som musel dokupit za £ 27.99 Dragon a z MPM som pouzil len motorove gondoly aj to po uprave.Ak budem chciet postavit Trent,budem musiet urobit to iste.A mozem to kludne dokazat,Meteora mam perfektne rozmeraneho.Ale je tam mrtve ticho,nikto nenadava ,nikto si nevybija stres na MPM. Nieze by som po tom tuzil,je mi to u prdele,ten Dragon som kupil a kupim ho koli trupu zase,nerobil som z toho kovbojku,nepisal ustipacne poznamky a nenavazal som sa do MPM.Kto si ho chce postavit takeho a nevadi mu chvost Meteoru na zemi ,tak si ho proste takeho postavi.
Myslim,ze ta Cobra od AZ nieje ani zdaleka ,z velkeho daleka taky shit ako Meteor od MPM,ale co uz bolo popisanych sprostosti a nadavok ...uzasne.
Stalo sa modnym trendom nadavat na AZ,koho doma najebe manzelka,ulavi si na AZ,kto dostane neskor vyplatu,ulavi si na AZ.Iste,hlavne starsie modely AZ niesu ziaden zazrak,ale fakt by som chcel vediet,kedy sa dockame od MPM Moravy,Z-50-ky,Basy,Cmelaka,Z-526,Sokola,....mam pokracovat? Myslim ,ze nikdy.
Takze,kto chcete byt zaujimavy,ako sa u nas na vychode hovori "in" ,kludne nadavajte ,ja idem dokoncovat Moravu od AZ a Meteora F-4 od MPM.
Laco
https://laci-ltd.uk/en/
Hančár Ladislav

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Kopecký » 17 črc 2013, 09:55

Já ale komentoval kvalitu stavby modelu, ne model samotný... meteora sem nekomentoval, protože sem to téma ani neotěvřel...

Za dva dny se dá posatvit supr model. I s tmelením a dorýváním... proto nechápu, co má za smysl si za dva dny postavit model takhle...

Já proti AZ víceméně nic nemám... takže klid... 8)
Naposledy upravil Honza Kopecký dne 17 črc 2013, 10:00, celkově upraveno 1
KOPECKY SCALE MODELS FB
KopeckyScaleModels
Honza Kopecký

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Kopecký » 17 črc 2013, 09:58

Petr AZ píše:
Honza Kopecký píše:....Když máte tolik výhrad, zkuzte to za ty dva dny jen tak pro pobavení také postavit a hoďte to sem,uvidíme.

OK, beru.. ale hned teď do Bolky pro model nejedu... až se tam stavím, založím téma...
KOPECKY SCALE MODELS FB
KopeckyScaleModels
Honza Kopecký

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk Hanzal » 17 črc 2013, 11:11

peknej kousek, Kamo z krabky? tenhle se mi líbí nejvic!
rozestavěno v chlívku: viewtopic.php?f=58&t=76065&p=1531450#p1531450
https://cs-cz.facebook.com/pages/Modelt ... 8248988990
http://www.kpmznojmo.cz
Zdeněk Hanzal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hančár Ladislav » 17 črc 2013, 12:19

Honza Kopecký píše:Za dva dny se dá posatvit supr model. I s tmelením a dorýváním... proto nechápu, co má za smysl si za dva dny postavit model takhle...

Honzo ,ty rejpale :grin: mam rad pri mojich stavbach Tvoje pripomienky,pretoze kym ostatny tlieskaju,Ty upozornis na chybu, pisal som to velakrat.Ale tentoraz mi to zase pripadalo ako klasicky komentar modelu AZ.Tak sorry.
Ze to das za dva dni lepsie o tom absolutne nepochybujem.Aj Mira Senft by to dokazal,a par dalsich cvokov tiez aj s Cobrou aj s Meteorom,ale myslim,ze to nebol ucel tychto stavieb.Takto to postavi ten zbytok,99.99 % normalnych ludi ,co to chcu len do vitrinky a nevedia co je Telford.Muzikantovu vitrinku som videl,ver mi ,ta znesie vela,moja uz by praskla :grin:
https://laci-ltd.uk/en/
Hančár Ladislav

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pojistovak » 17 črc 2013, 12:30

Zdeněk Hanzal píše:peknej kousek, Kamo z krabky? tenhle se mi líbí nejvic!

Jojo, kamo je z jednoho přebalu.
Pojistovak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filip Tomči » 17 črc 2013, 22:58

Pěkný to má ten Míra jako obvykle. Pozdravujte toho syčáka za mě. :-D
Filip Tomči

• Odpovědět s citací

Příspěvekod J. Fedič » 26 črc 2013, 19:18

No jo zase další chytrák co jenom žvaní a nestaví a umí jenom komentovat (někdy nemile). :(
Proboha však je to koníček, který nás baví a každý ho dělá jak nejlépe mu to jde, a oddychovky jsou prostě oddychovky pro zábavu.
Jinak za mě ta Cobra se mi líbí, i když nejsem vrtulníkář ;-I
To naučíš i vopice lítat líp
J. Fedič

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza Kopecký » 28 črc 2013, 07:31

J. Fedič píše:No jo zase další chytrák co jenom žvaní a nestaví a umí jenom komentovat (někdy nemile). :(
Proboha však je to koníček, který nás baví a každý ho dělá jak nejlépe mu to jde, a oddychovky jsou prostě oddychovky pro zábavu.
Jinak za mě ta Cobra se mi líbí, i když nejsem vrtulníkář ;-I

:grin: :grin: :grin:
KOPECKY SCALE MODELS FB
KopeckyScaleModels
Honza Kopecký

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie letadel