Kdysi jsem si koupil knihu D-Day a právě vní jsem nalezl foto tohoto kanónu. Jako bláto jsem použil písek smíchaný s disperzním lepidlem duvilax a promíchal v kaši. Poté jsem tuto kaši nanesl na podstavec a po zaschnutí jsem povrch natupoval různými hnědými odstíny od firmy Vallejo. Po přilepení děla jsem použil kus klacíku a přetvaroval na ohořelý strom. Byla to velice dobrá stavebnice.
Vypadá to fajn a má to i dobrou atmosféru s tím bahnem a ohořelým stromem - úplně cítím tu samotu posledních dvou členů osádky, kteří se teď už musí spolehnout jenom sami na sebe... Taky se mi líbí, že že ses toho bahna nebál a "zaflákal" s ním pěkně i ten kanón. Na čem ale budeš muset ještě v budoucnu popracovat, jsou figurky (přetmelení spojů ruka - tělo, stínování, probarvení detailů a tak...). Ale jinak fakt dobrý!
Dobrý den, Moc děkuji za pochvalu a na těchto detailech zapracuji. Je mi 12 let. Jěště jednou Vám moc děkuji a zlepším se a jěšte budu přidávat nějaké ty dioramy. Děkuji, Robin Srnec
Pěkné to máš... Já taky začínal s pískem....ale lepší je vzít hroudu hlíny,nechat usušit,abys měl jemný prach a ten použij místo písku. Základ terénu vytvaruj z pěnového polystyrenu (třeba),polep ubrouskem...a na to pak hlínu a na ni trávu a ostatní...
Našlápnuto máš dobře,všecko ostatní do rukou dostaneš s praxí....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Dobrý den, Děkuji moc za radu a budu na tom pracovat. Tuhle scénku jsem udělal v 10-ti letech takže je jěště trochu amatérská ale naopak před dvěma měsíci jsem si nacedil a rozdělil jednotlivé druhy hlíny. Děkuji, Robin