clive píše:Hele hlavne nikdo neprodavejte Monice modely jako treba He-219, Do-217, Fokker D VII, Su-5, nebo to nikdy nepostavim..![]()
Kdyz jsi Moniko zacinala zdal se mi napad postavit si taky vemblouda jako zajimavy. Ted uz nad tim neuvazuju. Tak pet sest let pockam az se zapomene na tvyho vemblouda a pustim se do toho..![]()
Jo a F-16 uz taky asi stavet nebudu...![]()
Monika píše:... Na nějakou malinkou chmelnici se pochopitelně místečko najde, ale posuďte sami, v jak nedůstojné společnosti skončil vembloud.
![]()
![]()
![]()
gedash píše:Téééda jo, já smekám.Jinak vítej mezi modelařící ženský. Ještě pár takovejch exemplářů a můžem založit klub.
![]()
Peter DeSnek píše:A kde je Snek ???
Monika píše:gedash píše:Téééda jo, já smekám.Jinak vítej mezi modelařící ženský. Ještě pár takovejch exemplářů a můžem založit klub.
![]()
Dík, škoda že nás není víc. Byla by tu větší zábava.
![]()
![]()
![]()
Monika píše:Peter DeSnek píše:A kde je Snek ???
Ten je co nejdál od kachny. Já je musela rozsadit, protože pro to věčný dohadování a rejpání se tady nedalo ani spát.
![]()
![]()
Peter DeSnek píše:Monika píše:gedash píše:Téééda jo, já smekám.Jinak vítej mezi modelařící ženský. Ještě pár takovejch exemplářů a můžem založit klub.
![]()
Dík, škoda že nás není víc. Byla by tu větší zábava.
![]()
![]()
![]()
Pridam fotku modelarskeho zenskeho poteru ...
Monika píše:Na závěr tohoto tématu a speciálně pro pana Herr66, který do mě neustále reje, že bych si měla postavit nějakou USAF šedivku alespoň ve čtvrtce, bych chtěla na přiložený fotce demonstrovat, že na pořádný roury u mě doma není místo (důrazně upozorňuju, že skleničky rozbíjet NEBUDU!!!)
Na nějakou malinkou chmelnici se pochopitelně místečko najde, ale posuďte sami, v jak nedůstojné společnosti skončil vembloud.
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků