chlapci máte to pekne rozostavané. david76 - pekná zostava, pri pohľade na to som si spomenul, že mám v skriňi famo už nejakých pár rokov, tak ho možno vytiahnem a pridám sa sem. Adi3 - pekná prerábka a na dio sa teším. Takže vám držím palce a nech sa darí
Jakubo17 díky snažím sa Fachman: máš to moc pekné páči sa mi kamo parádne strieknutá No a teraz niečo málo odo mňa. Poskladal som a upravil trocha Flak od zvezdy je to velmi pekný kúsok, ale nevyhovoval mojim účelom
Zvezda Flak 38 je asi najlepší čo je zatial na trhu nenárožnosť skladania perfektá kvalita a lícovanie + jediný ktomu majú hneď aj strelca + nabíjača no a samozrejme tá cena . Ak k tomu človek dokúpil kovovú hlaveň ako som spravil ja. Je zahojený
Adi, máš to moc pěkné. Já jsem si v Brně koupil svoji první stříkačku a tak tiše doufám, že se s ní naučím dělat podobné fleky jako máš na houfnici a Famu. Právě rozsochávám Opel Blitz 4x4 VAN a nemůžu se dočkat až si jej zkusím novou stříkačkou fouknout. Těším se na tvoje další pokroky. Ať ti to staví. Dušín
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
Takýe mám ďalší nočný progres... Pracoval som na bočniciach bojového priestoru. Osadené sú v pozícii boj ... Zajtra by som mal mať skratch v podstate už hotový a šup na klasické D-čko
druhý pokus s bočnicami, prvý som totál sfušoval tak to išlo do koša ...
tretí pokus.. sú to bočnice s pokusu 2 ale trocha skrátené, boli totiž moc vysoké ...