na MB jsem ve chvilce volna zakoupil tuto horkou novinku. První dojmy jsou zatím vcelku dobré i přes některé malé mínusy viz. níže, tak jsem se rozhodl, že do teho bazmeku na dovolené říznu, atˇ vidím, jestli to má smysl. Bude to čistá krabička. Momentálně mám všechny díly začištěné...
- Nýtové řady budou chtít lehce přebrousit. Na jednom místě na trupu kousek rytí s nýty i chybí, nicméně vzhledem k měřítku mi to příjde tolerovatelné
- Absence "kolíků" na ustavení vnitřních částí kokpitu, šachet a kužele. No i s tím bych si mohl poradit
- Kvalita resinových dílů (kokpit) je v době Prasinů, Airesů, Qvikbastlů podprůměrná, nicméně na zavřenou kabinku to bude OK.
- Absence jakékoliv podvěsné výzbroje - hmmm, toto je docela zásadní a nevím jak to řešit. Zatím jsem nic nesehnal a upřímě u modelu kolem 450Kč bych si představoval větší kompletnost nehledě na technologii výroby.
+ Velmi pěkný výběr kamufláží. Nicméně k obtiskům bych měl pár hnidopiších komentů:
U Egyptského znaku na SOP v tiskárně zapoměli na čeré lemy orlice ve znaku, ale komu to vadí jako mně, využije zásob, nebo vzhledem k velikosti se spokojí pouze se žlutým pozadím.
U čs. znaku je mírně přesazená modrá, což vytváří škaredý černý lem.
Výběr kamufláže je prozatím velké dilema. Slovenští kolegové se doufám neurazí, pokud jako představitele SL. letectva vyberu "Milku"

Závěrem otázku. Bude to stavebnice z níž půjde bez problémů udělat pěknou kolekci MF-ek a jiných verzí, nebo se bude čekat na Eduardy či jiného výrobce???