Jak je vidět, i z mnohem jednoduššího modelu než je Humber od Bronca, se dá postavit pěkný "auto". Zřejmě byli dost odvážní, když tam není ani jedna hvězda...
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...
Díky za koment Z destiček jsem udělal nové blatníky, ty ve stavebnici byly hrozně tlusté, dál jsem udělal nové sváry a přidal pár detailů.... postavit se to dá, jen jsem na to "vyplácal" skoro celý debondér Hvězda v plánku na tenhle stroj nebyla, tak jsem jí tam nedával...
Posílám SZ, mám něco, co ten model doslova "oživí"...
- Musíme si pomáhat. Informace, které potřebujeme, tu vždycky někde jsou. Jen ten, kdo na nich "sedí", nesmí být moula, který si myslí, že jsou jen jeho.
- Modeláři neodpouštějí ani tu nejmenší chybu - zvláště ne tu na svém modelu. Řežme raději do modelů, neřešme modeláře.
- Modely nejsou tak levné, abych je stavěl jen z krabičky a nechával všechny jejich chyby bez povšimnutí...