Před nedávnem ještě měli obě, teď pouze tu druhou s barvami Sky, Dark Earth, Azure Blue. Ty Tamiya barvy jsou odstínově trošku tmavší více mi vyhovují ty Gunze
Ahoj, mám dotaz. Nemá někdo spita koupeného dříve a teď? Koukal jsem na něj na krámě a zdá se, že jsou v profipacku jiné obtisky. Zmizelo Made in czech republic, detaily prokreslenější a i velikost kokard vypadá že je opravena.
To by mě také zajímalo. Zrovna jsem se na ně díval na e-shopu u Bílka. Máte s těmi barvami někdo bližší zkušenosti? Tady na fóru toho zatím o nich moc není. Díky moc.
Já bych měl otázku jestli náhodou někdo netuší zdali bude v obtiskovém archu v Naši se vracejí více sad českých znaků. přiznávám se že mít návratové mašiny od všech tří perutí
Já bych se zde chtěl zeptat,zdali někdo neví,jestli EDA nechystá vydat decalové archy sólo. Zajímaly by mě Spity IX.e našich pilotů. Mám dva modely,ale bez decalů a nechce se mi kupovat modely další, jen kvůli decalům. Jestliže nic nechystá,tak pak mi nezbyde,než ukecávat a ukecávat šťastné majitele edice Naši se vracejí,aby mi něco za těžký peníz odprodaly Snad mě EDA potěší.....
kamarati, som spitfira neznaly, tak mozno hlupa otazka. ked je na spitovi kridlo typu E, ma potom spit aj oznacenie Mk IXe? edo ma overtrees IXe a IXc early... tak ma napadla myslienka, ci z nich nespravit beer truck, kedze sa mi nejake tie pivove sudky povaluju v sufliku...
vsetky lietadla mam rovnako rad...len nie v rovnaku dobu.