http://www.modellbrno.cz/xxl-registrace
Petr Vacek píše:když nepřivezete modely, tak se nebude na co dívat a myslím že by to byla velká škoda,
![]()
Podobně jako v roce 2011 je i letos možné přihlásit i nesoutěžní modely a třeba i starší kousky, se kterými už soutěžit nechcete, ale stojí za vidění. Takové modely přihlašte přes standardní registrační formulář a při přejímce si vyžádejte kartičku "Nesoutěžní model". Je potřeba tento koníček ukázat veřejnosti a dětem, protože jak sami velmi dobře víte nástup mladší generace je více než vlažný....
![]()
Pro modeláře, kteří zaregistrují model online jako 333., 555. nebo 999. v pořadí, dostanou velmi zajímavé a hodnotné ceny.
Každý modelář, který do výstavy (soutěžní i nesoutěžní modely) zaregistruje online a přinese 5 a více modelů, bude zařazen do slosování o půlroční předplatné časopisu 100+1.
každý modelář, který přinese model, dostanete slosovatelný kupón do tomboly, ve které budou pro modeláře velmi zajímavé ceny. Tohle se týká jak SIGů (kupón dostanete od organizátora svého SIGu) i soutěžních a nesoutěžních modelů (kupón dostanete při přejímce)
tak neváhejte a přijeďte nám pomoct
Díky
KERAMEK píše:... už za deset dní to začne a zatím je nás v SIG144 tak na jeden stůl, proto se na vás všechny co máte zálibu v měřítku 1:144 opět obracím, podpořte prosím svojí účastí tuto jistě zajímavou výstavku, každý modýlek je vítaný, velký nebo malý, nový či starý, okoukaný - neokoukaný, vyšperkovaný ale i začátečnicky né úplně dokonalý
![]()
čím víc jich kdo přinesete tím větší podívanou pomůžete vytvořit, ale i jeden bude toho součástí, ostatně jak už napsal Petr Vacek :Petr Vacek píše:když nepřivezete modely, tak se nebude na co dívat a myslím že by to byla velká škoda,
![]()
Podobně jako v roce 2011 je i letos možné přihlásit i nesoutěžní modely a třeba i starší kousky, se kterými už soutěžit nechcete, ale stojí za vidění. Takové modely přihlašte přes standardní registrační formulář a při přejímce si vyžádejte kartičku "Nesoutěžní model". Je potřeba tento koníček ukázat veřejnosti a dětem, protože jak sami velmi dobře víte nástup mladší generace je více než vlažný....
![]()
Pro modeláře, kteří zaregistrují model online jako 333., 555. nebo 999. v pořadí, dostanou velmi zajímavé a hodnotné ceny.
Každý modelář, který do výstavy (soutěžní i nesoutěžní modely) zaregistruje online a přinese 5 a více modelů, bude zařazen do slosování o půlroční předplatné časopisu 100+1.
každý modelář, který přinese model, dostanete slosovatelný kupón do tomboly, ve které budou pro modeláře velmi zajímavé ceny. Tohle se týká jak SIGů (kupón dostanete od organizátora svého SIGu) i soutěžních a nesoutěžních modelů (kupón dostanete při přejímce)
tak neváhejte a přijeďte nám pomoct
Díky
přihlašujte sem viewtopic.php?f=600&t=76437 , nebo online http://www.modellbrno.cz/registrace-do-sigu a podpořte SIG144
Vojtěch Zourek píše:Mám jistý technický problém s přihlášením modelu do SIGu, jedná se konkrétně o Korejskou válku, pokud najedu na webu Modellbrna na jméno pořadatele, objeví se pouze sdělení, že "Stránku nelze zobrazit". Vyzkoušel jsem zkusmo i ostatní SIGy a to samé dělají i Antény/Radary, všechny ostatní normálně otevřou schránku v Outlooku, pouze tyto dva zmíněné SIGy nefungují. Je to tím, že do nich již nelze modely přihlašovat, nebo se jedná jen o nějakou závadu?
Petr Vacek píše:Vojtěch Zourek píše:Mám jistý technický problém s přihlášením modelu do SIGu, jedná se konkrétně o Korejskou válku, pokud najedu na webu Modellbrna na jméno pořadatele, objeví se pouze sdělení, že "Stránku nelze zobrazit". Vyzkoušel jsem zkusmo i ostatní SIGy a to samé dělají i Antény/Radary, všechny ostatní normálně otevřou schránku v Outlooku, pouze tyto dva zmíněné SIGy nefungují. Je to tím, že do nich již nelze modely přihlašovat, nebo se jedná jen o nějakou závadu?
Nechám prověřit kde je problém.
mrazík píše:Když si koupim v sobotu vstupenku, a budu potřebovat opustit modellbrno a pak se na něj vrátit, bude platit stejná vstupenka?
Petr Vacek píše:mrazík píše:Když si koupim v sobotu vstupenku, a budu potřebovat opustit modellbrno a pak se na něj vrátit, bude platit stejná vstupenka?
Ano bude platit,
Petr Vacek píše:Vojtěch Zourek píše:Mám jistý technický problém s přihlášením modelu do SIGu, jedná se konkrétně o Korejskou válku, pokud najedu na webu Modellbrna na jméno pořadatele, objeví se pouze sdělení, že "Stránku nelze zobrazit". Vyzkoušel jsem zkusmo i ostatní SIGy a to samé dělají i Antény/Radary, všechny ostatní normálně otevřou schránku v Outlooku, pouze tyto dva zmíněné SIGy nefungují. Je to tím, že do nich již nelze modely přihlašovat, nebo se jedná jen o nějakou závadu?
Nechám prověřit kde je problém.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků