"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
jordan04 píše:Na to video bych se podíval moc rád abych viděla co dělm blbě. Máš to jak zrcadlo to se mi nikdy nepovede tak vybrousit a vyleštit. Smekám
DOSKOČIL MICHAL píše:Doris, nechceš to dát do "Jak na to " s normálním názvem, aby se to dalo později najít i vyhledavačem ? Oni ty názvy témat a jejich umístění mají časem něco do sebe. Neřeší se to mimo jiné stále dokola ...
Peter Frišlovič píše:....dúfam si tvrdiť, že českí a slovenskí modelári stále patria medzi špičku a dať dohromady
nejakú takú databázu tipov-trikov by bolo veľmi záslužné a užitočné![]()
Stevko1986 píše:ďakujeeemsom si pozrel aj videá s moduritom a hlavne tie s loďami a zase mi padla sánka...ty máš proste talent a ruky od Boha
teším sa na kazde nove video
Milan_PN píše:Doris, aj ja ďakujem za video. Lepšie je raz vidieť, ako stokrát čítať...![]()
Druhá vec je, že tento spôsob je pre mňa zlou správou...![]()
Napriek tomu sa teším na ďalšie videá...
zaloha00 píše:Ahoj Doris,
458 doma nemám tak ti neporadím od koho to stavět, ale kdyby si potřebovala nějaké reference na ostatní auta tak dej vědět, doma jich už pár mám![]()
Co takhle postavit Daytonu
trošku mě (promin)potěšil ten pomeranč po zaschnuti, tak to u mě vypadá pokaždé.
Jinak jdu pro tu 3M pastu, vypadá to že je opravdu funkční...
no a video, co na to říct, jen tak dále, budu sledovat
Milan
ps: tak 3M pasta je pěkně mastná
cevert píše:Na nete je všeličo, ale tieto veci od Doris ma dostali. Nikdy som nevidel nič tak krásne. Milujem staré plachetnice, ale nijakú nikdy nepostavím a keď som videl tieto videá tak už ani náhodou.
Ďakujem za zážitok.
Pokúsim sa napodobniť aspoň to leštenie
Igor, cevert
neophyte píše:Nadherný povrch. Bohužial tieto profi produkty maju brutalne ceny. Napr pasta od Meguiar's Scratch X20 stoji cca 18 eur a obsah ma 207ml.
bejonek píše:Karsne Doris, krasne! Co to je za tu modrou uterku - bavlna?
Ja uz se o ten sklovity povrch ani nepokousim, normalne to tam naflakam s pomerancem a potom proste vic brousim. Ma to ale nevyhodu ... casto to probrousim
neophyte píše:Doris teraz som bral pastu 3m finesse-it imperial za 17,53 eur za jeden kilogram...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník