InDoSeK2: Tak to je teda hooodně velká rychlovka, aspoň nějaké úpravy by si to zasloužilo . A přijde mi to takové nějaké celé zalité... david76: Paráda , vypadá to super. Na to jsou podklady nebo je to fantazie??? Od koho je ten flak?
Ne ne,to je podle fotek.Alespoň teda hrubá stavba,protože jsou špatné a malé. Je to stroj dokonce od nás, tuším že z J. Hradce.Flak je od ARMA a hlaveň od RB, jen ten štít sem musel udělat z destiček.
S Flakem je fakt hezkej. MisakGS:fotil jsem to asi tři minuty po nástřiku, takže surf není ještě vyschlej, je to vidět na některých místech, že se leskne jako psí vajca. Teď už je to mnohem lepší.
"Sranda musí bejt i kdyby tátu věšeli." Už ničemu nerozumim, ani radši nepřepínám.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Ještě ne...Panthery mám zatím jen dva postavené, ale lákají mě, když to tu vidím. Ještě musim koupit tu Zvezdu. Flak už mám od Armo také.Kurfadrát, mám toho rozdělaného už moc