Přes Vánoce jsem celkem pokročil, dostříkal jsem přední a zadní palubu a začal jsem pomalu sestavovat všechno do sebe! Ochozi na můstku barvím štětce, takže to pak ještě budu muset poopravit, kde jsem trošku přejel...
No konečně mám pocit, že vidím světlo na konci tunelu a to světli se fakt blíží a zvětšuje!!!
Přílohy
Jirka Lichý - Lodě 1/350 Na stole: USS Yorktown CV-10 Trumpeter link
USS San Francisco 1942 (100%) link USS Tennessee resin (99%) link
Móóóóóc pěkný !!!! Jen škoda, že jsi "osekal" ten spodek trupu, bude to tam trochu chybět..... Takže jen tak dál !!!! Já teď jenom letadluju......ale potom se do toho dám.....možná....
Ta druhá vlna vypadá divně, ale vidím, že jsi na tom nechal ruce, teda jednu ruku tak to asi opravit půjde těžko...Jinak máš můj obdiv za to z čeho jsi to vysochal...a že jsi to nevzdal
Naposledy upravil David Hényk dne 22 kvě 2013, 10:11, celkově upraveno 1
Ty vlny by to možná ještě poladit chtělo, ale jinak se mi ta voda fakt líbí...z čeho to je? Mě voda čeká za chvíli. BTW loďce to v bavách sluší, pěknej macek
Díky díky - jo, ty vlny jsou moc kolmo k lodi. Dát to do ostřejšího úhlu nebude problém - je to jen přilepenej papírovej ubrousek - takže to odříznu z polystirenu skalpelem a dám do ostřejšího úhlu a pak jen dobarvím - práce na 15-20 min.
Voda je: polystiren - podhled do koupilny s malejma vlnkama. na to papírovej ubrousek zvlněnej herkulesem. Pak už jen natrát barvou humbroul Gloss sea blue (dává se na letadla USN celomodrý z roku 45). Vlna je nařasenej ubrousek zpevněnej herkulesem. Ted ještě dodělat pěnu a polejt epoxy a bude se to lesknout!
Zbyněk: jo podle toho obrázku jsem se snažil udělat vlny, takhle vypadají dost kolmo, ale nejsou tady je to vidět lépe...
Přílohy
Jirka Lichý - Lodě 1/350 Na stole: USS Yorktown CV-10 Trumpeter link
USS San Francisco 1942 (100%) link USS Tennessee resin (99%) link