Priatelia ďakujem za prejavy spokojnosti,budeme sa snažiť udržať tento trend výstavy a samozrejme ho zlepšovať. Taktiež ďakujem všetkým,ktorí pomáhali s inštalovaním výstavy a tiež upratovaním. Budem sa tešiť na Vašu návštevu na budúci rok a na stretnutia so všetkýmí modelármi.
"...přitom taková blbost a kolik to dalo práce..."
Parádna sobota.Najprv výstava,potom vojenské muzeum v Piešťanoch,mimochodom,opäť rozšírené zbierky obporúčam,nakoniec,ako zrovnanie záujmov prechádzka po trhoch um. remesiel na kúpelnom ostrove v Piešťanoch.To aby aj manželka prišla na svoje.Ostatne,ta bola spokojná už v Kalogatii,kedže v priestoroch parku bola predajná výstava kaktusov.Pre partu v Kopřivnici,tato kombinácia nebola až tak zlá.Aspoň na vašej debate o výstave ste vyslovili túto obavu.Ale dosť rýpania.Te-Te štandart kvalita,parta ako vždy špica,burza tento rok neperovnatelne bohatšia.Organizátorom patrí hlboký úklon.Pani ďakujem za prijemnú sobotu.Teším sa na budúci rok.Nuž a k tej nášteve muzea,ako som písal zbierky sa rozrástli.pribudol Mig 29,Mig 27,Mig23 sparka,pribudli niake Mil 24.Vtechnike oblbovať nebudem,tam sa nevyznam natolko aby som podal dôkladné info.No nové prírastky sú však aj tu.Proste odporúčam náštevu.Čiže opätovne prímová sobota.No a špecialne niečo pre Petr BN
Tiež sa pripájam ku gratulácii za peknú a vydarenú akciu kde som mal možnosť spoznať ďalších ľudí so spoločným koníčkom a zároveň chcem poďakovať usporiadateľom za to, že pre nás takéto akcie robia. Tak že zasa orok v TT na TéTé.
Všetkým patrí veľká a obrovská vďaka za skvelé stretnutie jediné čo ma mrzí, že som musel oddísť skôr ako som chcel....organizácia za jedna, kolektív super, skvelá nálada, množstvo vystavených modelov tiež potešilo...čo viac si priať?! Dovolil som si vložiť aj pár FOTIEK