Prevesenie úplne jednoducho. Tím, že sú pásy DS tak ich nieje problém natiahnúť ... a zo skúseností u prvého viem, že aj bez natiahnutia sú trocha volné ... takže natiahnem a nalepím iba na kladky a hnacie kolesá a to je všetko
Nastala u mňa velká dilema či leštiť pásy na Neubauovi alebo nie Jedná sa mi o to, že ak dobre viem tak strojom ktoré dlhšiu domu stoja tak im tie vyleštené plochy začnú znova korodovať a Neubau by mal predstavovať pár týždňov nečinný stroj ktorí následne nalodili a poslali do Norska. Ak sa chcem držať tohto tak by ich vyleštené nemal mať že??
Asi áno i keď styčné plochy gumová obruč a pás sa vyleští rýchlo i pri pohybe vozidla počas vagónovania a pod. Ale pokiaľ to má byť vozidlo, ktoré bolo nakladané a nehýbalo sa, tak by som nechal pásy s jemným povlakom korózie a špiny.
Takže niečo málo. Vyfuk je už hotový namaloval som aj konštrukciu a časť je už prilepená na model ktorý dostal trocha fadingu a zajtra dostane lak a ide sa na wasch ... Dúfam, že nebude medzi ním a Pz.I daaký obrovský rozdiel i keď bude určite čistejší ako je I-tka
ako som tak hľadal na nete tak som narazil na viacero modelov ak reálnych fotiek a môj kvalifikovaný odhad to odadol, že v Nórsku musel výfuk vyzerať už takto
Náhodou ho zrovna taky stavím (přesně s touhle kamufláží) a podle návodu nemá na věži kříže. Dal jsi je tam, protože se tio to víc líbilo, nebo dle nějakých podkladů?
No čiastočne podľa fotiek a čiastočne, že som tam chcel niečo výraznejšie, ale reálne stroje co som našiel na nete tak mali kríže napr. aj tie v Nórsku + mali tu mamutiu hlavu na čelnom pancieri, ale to som neriešil ...
Takže Neubau je dokončený .... Zajtra by to malo byť už cele pokope Ale nasral som sa, podarilo sa mi pri nahrievaní Ds pásov trocha ich spáliť , ale nieje to vidieť iba ak sa človek pozrie pod mašinu a tak som sa snažil aby som to neposral