Sorry,nie som odborník na Fw,ale rozdiel medzi Mk 108 a Mg 151 je evidentný.Už len spodný servisný otvor musíš mať na ten,ktorý typ kvéru,takisto otvor na vypadávanie nábojníc,to si len tak nezameníš.. Pokiaľ má niekto z vás fotku priestoru pre vonkajšie kanóny v krídle,práve v univerzálnom prevedení,buďte tak dobrý a šupnite to sem,rád by som to videl,aby som to do budúcna vedel,ako na to,a aby som viac neotravoval z hovadinami.Vďaka.
Otvor na ty nabojnice je součásti toho odnimatelného krytu..a kanon se dával do prostoru v křídle kde bylo místo i pro zásobník a dokonce se do toho vlezly dva zásobniky pro upravu R1.. Tedy velký otvor kryty velkým krytem a nikoliv šachta přímo určena pro konkrétni kanon.. A proto jsem psal, že dle vyzbroje se použily patřičné kryty. Ono by ti to i došlo, kdyby jsis na google misto vykříkováni po fotce shledl pár vykresu apod., po přeštení toho co jsem tu psal.
To Truhlik:No napisem to tak lajicky ako to chapem ja mg 151 ma ine rozmery tela zbrane ako mk 108 tj. mk-cko je mohutnejsie a ked urobis otvor kde das mk-cko tak tam das aj mg-cko.Mensie do vacsieho das naopak nie.Kedze si strojar ako ja tak urcite rozumies ako konstrukter asi postupuje pri vyvoji uvediem priklad na aute ci si kupi passat 1,6-ku alebo W8 karoseria je ta ista ale motor iny keby motorvy priestor bol robeny na presno tak tu W8-ku tam nedostanes.Ale spat ku FW190 pre nich bolo jednoduchsie vymenit par krytiek ako menit cele kridlo ale mozno to vidim len ja tak a potom beriem spat svoj nazor
Naposledy upravil reserve_22 dne 12 kvě 2013, 13:20, celkově upraveno 1
Tiez to tak vidim. Kridlo robene pre najvacsi mozny kanon a jedine co sa menilo bola krytka. Ta na f8 bude bez dier. Inac uz mam obe spodne "boule" odrezane kua skoda ze som v robote
Odoslané z HTC Sensation cez Tapatalk 2
"Stratení sú iba tí, ktorí sa odovzdali osudu." Hans Ulrich Rudel
Ospravedlňujem sa všetkým za pomalšie chápanie.Čo sa gúglenia týka-skús to Jarku pri troch malých deťoch...to je aj dôvod prečo nelepí,ale iba pindám..Ale už som skončil.
Neni sa za co ospravedlnovat. Kazdy nech sa vyjadri ja som za A nestraste s tymi detmi, ja sa nechcem modelov vzdat haha Odoslané z HTC Sensation cez Tapatalk 2
Všecko na světě ,je něco za něco. Takže máš-li malé děti ,nemodelaříš tak jako před dětma a kadence modelů je tak setinová.Modelařit se dá,ale po 8 kdy jde holka spát,ale to už zase nemám čas na přítelkyni každý si to musí zařídit sám a třeba stavět Fw-190 F8 s podvěšenýma panzerschreckama z Pardubic.To byl jen takovej návod ,že se nemusí stavět jen pouštˇáky a nebo něco z Ruska
Na to som hned fukol rlm79, zosvetlil, nafukal flaky rlm80 a prestriekol silno rozriedenym mixom rlm79+offwhite. Pekne sa tym zjednotil povrch a skvrny nie su tak vyrazne tmave. Najblizsie dofukam biele doplnky (polovicny pruh na trupe a biele spodky koncov kridel), zalakujem a patina
Odoslané z HTC Sensation cez Tapatalk 2
Už jsem chtěl napsat,že Ti tam chybí svastika a najednou se na to kouknu pořádně,tak ona tam je a vypadá přesně jako na originále. Pěkný. Jen mi příjde zbytečný si to nejdříve stříkat RLM 74/75.No ale zřejmě jinej oddíl. Zatim dobrej základ.