Aha. Preto som to robil takto, lebo mi to prišlo jednoduchšie nalepiť roboša s lanom čo mu trčí za rukou a potom dolepovať kus od modelu k ruke. Myslím, že to lano bol práve tvoj nápad
On nieje pod tankom ani nebude. Nevedel som sa rozhodnúť tak som skúšal 2 možnosti a rozhodol som sa pre tú ktorá je na predošlej strane už s namalovanou figurkoua nestojí pod tankom ale vedla ...
No takže dnes iba slovom.... Neubaua som dnes poskladal a strekol šedivou a nezabudol som ju aj zosvetliť takže No a bude svetlejší než je Pz.I a tu je ten problém. Nebude vyzerať divne?? Respektíve mám jednu slušnú výhovorku Neubau je vyššie než Pz.I takže ho viac osvetluje slniečko predsa je to šereda no a nad Pz.I je možno daaký ten obláčik
Asi pozdě, ale přece - neměl by ten vykládaný tank mít prověšený pásy a vozíky? Z fotky to vypadá že budou rovně, což by vypadalo ve výsledku nereálně..
Asi na každej jednej starane sa na to niekto opýta a ja na každej jednej strane odpovedám to isté.... Ano viem musia mať previs. Čo sa týka vozíkov nechám ich tak ako sú Dragon to fest zjednodušil kolesá a je to celé vyliate v celku a tak že časť kolies su zlate s vonkajšou aj vnútornou stranou a prerábať sa mi to nechcelo bolo by na tom hafo práce do čoho sa fest nechce a výsledok by bol len neistý takže budete to musieť prežiť
Na týhle straně se ještě nikdo nezeptal, tak sem to chtěl dohnat Ne, sice to průběžně sleduju, ale předchozí dotazy sem nějak přejel.. Tak jako bych nic nepsal, a čekám na další postup..