Martine, tohle tě neodradí, klidně ti pak ty mastery půjčím, nebo vyrobím Díky, tohle byly asi 2,5 hodiny práce
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Díky Petře, ale ještě není hotovo - dnešní postup byl opět zdlouhavě nudný... Nalepil jsem zespod výškovek vystouplé přeplátování a na obě strany nalepil dle šablony základny pro proudnice, které tam budu lepit následně. Pak jsem to celé přejel dvoutisícovkou a zbytek jsem se věnoval broušení na trupu...
Přílohy
Dokončeno 2025: (2) HAL Ajeet, TKS-D Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Bude jich tam poměrně dost - jednak díky leptané sadě povrchových detailů (krytky, plechy, poklopy) http://www.eduard.com/store/out/media/72539.pdf a taky asi znázorním sám ty, které vystupují trochu více než ostatní (ale jen ty které půjdou udělat snadno...)
...Tak to je ten důvod, proč si to Marin koupil...
Přidávám dnešní a včerejší postup. Nějak mě to teď chytlo a jedu skoro v kuse. Práce jsou přesunuty na čumák - rozdělil jsem Valianta právě na přední a zadní část, dohromady bych to celé asi neuhlídal.
Takže nejnovější postup je: - obroušeno, zatmeleno, obroušeno, zasurfováno, obroušeno. - přilepena kabinka (...eskem...) - přilepen kryt trubky vedoucí palivo při tankování za letu stejně jako nové světlomety a kontrolní krytka pro kořen nasávací trubice - nainstalovány lepty znázorňující krytky, kryty rušiče aerodynamiky před pumovnicí, nouzový východ u pravého okna - vyroben kryt proti špíně a prachu do hlavních dveří - kabina zamaskována - nachystáno na černou a surf
Jinak výškovky jsem taky zasurfoval, čekal jsem to lepší, ale to je nezkušenost technologie, takže jedu dál. Teď mě čeká kontrolní surf, jestli to je fakt tak škaredé a pak se vrhnu na zadek (Valianta...) Snad jsem to moc neuspěchal, dost mě to teď bavilo, tak by mě mrzely případné velké chyby...jisté chyby tam jsou, ale snad se vlezou do povolených desetiprocentních ztrát.
Přílohy