Zdravím. Zháňam info k tomuto zaujímavému stroju ktorý bol len vraj na papieri, ale mám problém napr. s vežičkou. Niekde som našiel info že bola z Pumy 234/2, a potom som našiel že vraj bola podobná, no mala byť väčšia. Našiel som aj nejaký výkres z ruského konstruktora, ale neviem či sa mu dá veriť. Korba je tam riešená trochu inak ako má napr. Houbyboss v 1/35, tak isto aj kolesá. Asi je to tak trochu scifi hľadať o tom info, ale pre istotu sa pýtam.. Ďakujem
Byť mě paperpanzery neberou, tak bych na tuto problematiku doporučil publikaci Panzer Tracts - 20-2 - Paper Panzers - Reconnaissance, Observation, And Anti-Aircraft Kde je o tomto stroji asi 4 stranky včetně schématu. To schéma co jsi sem dal je úplně jiné než to v té knížce a asi bych jí věřil víc.
Ahoj ,no to jsi si nevybral lehký ukol.... ! Každopádně ten Panzer Tracts ti moc nepomuže ,mám jej doma v pdf. vyříznul jsem ti jen to ,co se přibližuje (byt vzdáleně ) tvému plánku. Ty výkresy ,jsou to ,co tam je...nic více
A proč nezvolíš rychlejší a elegantnější metodu v podobě HobbyBosse nebo nově vydaný stavebnice od Amusing Hobby??? Příjde mi zbytečnost předělávat věž z pumy když to nemusí bejt vůbec reálně podložený, navíc když tenhle stroje je opravdu jen z říše pohádek..
"vy jste Anesteziolog????" "Ne údržbář, já tu měním žárovky"