Jo kámo jestli je někdy doděláme nikdo neví Já se snažím ze všech sil. Poctivě makám na hangáru, ale na víc jak tři hoďky týdně se k tomu nedostanu. Už jsem došel do fáze, že co nebude vidět to neudělám, nebo jen aby se neřeklo. No i když vyrábět zámky na dveře, dorazy a vodící kolejnice, hmm Každopádně dveře jsou tak nějak hotový a teď jsem si dal údernický předsevzetí že co týden to jedno hotový pole mezi dveřma. Teď ještě nadstavit palubu hangáru u přídě, nějak mi to nevyšlo, a snad se zdárně doplahočím k dokončení. Zatím jedna mizerná mobilová fotečka s detailem
kucí jsem rád že se to alespoň někomu líbí Už delší dobu dělám na hangáru, ale jde to brutálně ztuha. Hodně fotek je z vyřazovačky, kdy lidi fotí kde co, jenže je to z letoška a ne rok 1971. Tákže hodně hledám fotky co jak bylo, a tak nějak se snažím to všechno tlačit dopředu, i když místy vařím z vody a popravdě si něco půjčuju z moderny, protože to prostě vypadá super a taky to stejně nebude vidět... Jo a taky jsem domaloval nějaký leptíky na hangárový detaily, tak hned jak budou přihodím chlubící foto. Zatím jen dvě fotečky aktuálního pokroku
a je tu po další době pokrok. už nemám nucený volno, takže času opět mizerně málo. mám konečně plešíky, takž můžu nějak sesmolit hangár. uvidím jak to bude včechno pokračovat, každopádně budu průběžně házet fotky
Ja si myslím, že klobúk dolu. Je totiž rozdiel či zlepíš dokopy dva kusy a .... hotovo, alebo sa s tým ser.. š a vymakáš to svojpomocne do detailov. Potom to má úplne inú hodnotu. Takže : U mně dobrý
Já myslím že by jsi se měl inspirovat u odborníků jak se má správně letadlovka slepit viz obrázek a nenarušovat tu pokojný stav
Nééééééééééé opravdu to co tu provádíš je úžasný, jen zírám já bych na ty drobotiny ani neviděl, natož abych na to měl svema gramlavejma prackama chytat.
PS: Kytyhawk je 15 let starý model a dnes bych ho možná udělal líp, nebo bych ho a to spíš, nedělal vůbec.
no asi máte pravdu, je to tím že mě to baví a dělám to pro zábavu, být to na kšeft tak to vošulím jako každej druhej před chvílí jsem dokončil motory na balkonky v hangáru, který otevírají a zavírají dveře hangáru. ale nějak si říkám jestli už to nepřeháním když z toho bude vidět jen jeden a to ještě tak na 40%. nu což je to hlavě o zábavě