Ha ha ha hi hi hi Inak taká malá otázočka nič sa modelu nestane ak ho nechám v lúhu do zajtrajšej poobedia myslím do 17:00 to máme cca 23 hodín v hydroxide???
Ještě k těm výfukům,mám zato,že z výroby šli většinou nenatřené,nebyl důvod je stříkat když každý věděl že se opálí,barva byla jako když si koupíte roury do kamen.Nebo koukněte na fotky nové současné stavební techniky.
Indosek2: Neubau je obyčajný Smart kit za 20 eur takže žiaden lept tím pádom nemá čo odskočiť Lenert: Díky za tip asi to spravím ako si pýsal daakou kovovou farbou ....
Adi.. tak k těm výfukům.. jak nad tím přemýšlím, tka Lenert bude mít nejspíše pravdu.. můj kec o vejfuku v barvě bude úplně mimo... natři to teda ňákou kovovou jak radí lenert..
je ti jasné podle té fotky,že když bude ve vzduchu musí mít prověšené ty pásy.Já jen že to tak na modelu nemáš.Ale když slyším že ho louhuješ tak je ještě šance to upravit ne
Díky za upozornenie .... O tom prevesení viem, len som sa mu nevenoval zatial a zato sa vám zdá, že som naň zabudol model má pásy nalepené len na kladky a hnacie kolesá čiže na pojazdoch sú volné na to som dával pozor tú fotku čo sem zavesil Nganasan som mal aj ja a bral som ju ako smerodatný údaj o tom ako to má asi vyzerať, akurát u týchto smart kitoch od Dragona za 20 éčok sú pojazdy vyliate v celku na jednej doštičke tak sa nedajú rozpohybovať ... Čiže pásy budú mať prevesenie ale pojazdy ostanú v zaťaženej polohe
Takže po dlhšom čase malý pokrok.... Policajt (chlpatý ) je opravený a teraz mi tam vyhovuje, zmenil som mu hlavu a je to teraz lepšie spravil sud ako časť vyloženej bagáže ... No a samozrejme musím sa aj pochváliť Neubau je úspešne vykúpaný a môže sa znova striekať obišil to len s minimálnou stratou a to jedným gulometom
Moc pěkně si s tím hraješ, jenom mi přijde škoda, že máš molo rovnoběžné s podložkou, pootočením o nějaký ten stupeň by jsi dosáhl úplně jiné dynamiky.
Já si mylsím, že až tam bude neubau pověšenej, kterej určitě nebude rovnoběžně, tak to tu dynamiku dostane.. Snad teda.. no ale už aby to bylo hotový.. moc se stím se*eš..=D
D.Hawk: díky, nechal som prístav zato rovnobezne s podvozkom aby nezaberala veľa miesta vo vytríne ona mi dovoľuje robiť úzke podstavce ktoré môžu byt dlhé, ale nie široké. No a o ten dynamickekejši efekt sa postará skrížený Neubaufahrzeug a ak by bol aj prístav šikmí tak by toho už veľa .... Odisch: ha ha seriem sa stím len toľko koľko mám času a koniec koncov začal som cely projekt vo februári čiže nieje to zatiaľ nič extra dlho trvajuce