Zdravim, je to kombinace eduard/roden modelu, vyzdibuju co se mi vic libi, puvodne jsem chtel delat "krabicku" eduarda, ale nejak se to zvrhlo. Chci ho udelat otevreny, ale tak aby z druhe strany nebyla narusena silueta, protoze se mi libi kdyz vidim detaily zevnitr, ale zaroven si chci uzit tvary stroje, ja vim je to trosku shizofreni, ale verim ze dobra vec se podari:)
jeste se porad rozhoduji mezi dvema stroji, bud ten prvni jasta 12, a nebo stroj Olivera von Beaulieu-Marconnay z jasty 19, ale protoze s tim druhym si nejsem uplne jisty hlavne typem stroje, tak zrejme udelam prvni
mel bych jeden dotaz k lozenge v interieru- na fotkach je patrne ze vzor jen prosvita a prevazuje barva platna, ale tusi nekdo jak to vypadalo kdyz se platno pretrelo?(treba modra)
a pak si nejsem jisty tim platnem za sedackou, jesti tam dat lozenge "naruby" vzorem dovnitr, nebo ven..urcite to beru spis vizualne nez ze bych se za kazdou cenu drzel predlohy ale zas uplne vymyslet si nechci..na replikach je spis ciste platno co jsem si vsiml