A měřítko a výrobce stavebnice je super tajná informace
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Mardere, proč hned taková jedovatá narážka? Se stane, že člověk zapomene připsat info... K modelu, možná jsi mohl víc rozmýt ten wash a bláto je na můj vkus dost hrubé, jinak pěkný
Ahoj.model jako máš celkem pěkný,jen mi tam docela nesedí ty steceniny,predpokladám že po washi,ta sedá by se mohla lehce ztmavit a možná presmrdlat hrany bílou olejovkou,aby to trochu rozbilo jednolitost.38 jsou moje strcovko,tak se mi stejně líbí.
To sem ani nevěděl že začínal na Ltčku! Je k tomu nějaké info a fotka?
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
[quote="Vojta Starý"]Mardere, proč hned taková jedovatá narážka? Se stane, že člověk zapomene připsat info...[quote] Pražák jak se patří Jinak k modelu: mě se líbí výhradu mám ke zpracování vlajky a trávě. Bohužel si použil stejnou jako u tigera
Zdravim všechny a dík za reakce. Távu jinou nemám , ale to mně neomlouvá. Každopádně se to chystám vylepšit a tato bode jako základ. Je to můj druhej model a tu vegetaci se musim naučit. Co se týká Cariusova začátku, tak jsem čerpal z knihy Tiger im Schlamm o kterou jsem si mu napsal. Mám ji s osobním věnováním a podpisem. Pár fotek tam je. Jinak začínal v roce 41 (operace Barbarosa) jako nabíječ na lt38. V roce 42 velel na lt38. Pokusim se nějáké foto ofotit z knihy, ale nevim jak se to zdaří.Na netu jsem nic nenašel. Zatim ciao
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Nebyla by tam fotka jeho Jagtigera? Jinak k modelu. Ty stečeniny jsou trochu moc, přidal bych rez a opatrněji pracoval s blátem. Celkově je ta patina nestandardně dělaná a zajímalo by mě, jak to vypadá v reálu možná to fotky zvýrazňují.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Zdravim všechny Tak jsem se pokusil o pár fotek z knihy jak jsem slíbil. Bohužel fotku jeho Jagdtigra marně nahánim. V této knize neni, ta je jen z Ruska a pár fotek z jeho výcviku po narukování. Jinak na jagdtigrovi teď pracuju. Chlapi nevíte někdo z čeho byly vytěráky na lauf. Někdo tvrdí ,že dřevěný jinej že ocelový? Tu patinu foťák opravdo trochu zvíraznil, ale musim přiznat , že se mi to nezdařilo podle představ. No, je to můj druhý model a tak doufám , že Jagdtiger bude zase trochu lepší.
kolko ti trvala stavba? ja ho patlam uz dva tyzdne - prave som pri nejakych steceninach a rozmyslal som nad škrabancami ci to dat AK 711 alebo len oskrabat na svetlejsiu vrstvu sedej ... hm dnes som hovoril s Herainom a veru vobec sa mi nechce do tej chippingovej AK ... hm
Zdar Já ho stevěl něco přes měsíc , ale nikterak intenzivně. Co se týká povrchovky , tak si radit netroufám. Je to můj druhej model a radu bych potřeboval sám.Doufám, že tady uvidim i tvoje snažení . Tak ať se vede